Nu o sa-ti vina sa crezi! Ce li s-a pregatit credinciosilor de Sf. Parascheva

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 11 sep 2020, 11:25

Cu prilejul evenimentelor desfasurate la Iasi pentru praznuirea Sf. Cuv. Parascheva, pelerinii vor avea parte de o surpriza din partea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

Este vorba de o premiera in istoria BOR, un ghid al pelerinajului pregatit special pentru toti credinciosii care va fi distribuit gratuitde catre vluntari.

Avem pregatit un ghid al pelerinului intr-un tiraj de peste 100.000 de exemplare, care va fi distribuit in mod absolut gratuit de catre voluntari. Acestia vor mai fi si in gari sau autogari si vor indruma pelerinii ”, a spus Parintele Constantin Sturzu, purtatorul de cuvant in cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

La Sf. Liturghie din data de 14 octombrie, sunt asteptati peste 200.000 de pelerini si, pe langa ierarhii Sfantului Sinod, vor fi si oaspeti din strainatate, printre care se numara IPS Gheorghios de Kitrous, Mitropolit de Katerini si Platamonas (Grecia), IPS Nicolae, Mitropolit de Plovdiv (Bulgaria) si PS Qais, Episcop de Erzurum si vicar al Patriarhiei Antiohiei.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.