Nu o să-ți vină să crezi! Ce relație au Livia Eftimie și Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea: „O cunosc de vreo 13 ani”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 10 ian 2024, 10:31

Nu o să-ți vină să crezi! Ce relație au Livia Eftimie și Olga Bacari, actuala iubită a lui Cătălin Bordea: „O cunosc de vreo 13 ani”

Sursa: facebook Olga Bacari/Insta Spike

După o perioadă de singurătate, Cătălin Bordea a decis să își refacă viața și iubește din nou! Noua sa cucerire este o cunoscută hairstylistă, care se pare că nu este deloc străină de fosta sa iubită, Livia.

După 11 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia au decis să divorțeze. După separare, comedianul a afirmat că fosta sa parteneră l-ar fi înșelat cu Spike, artistul care îi era apropiat și care a fost cavaler de onoare la nunta lor.

Bordea pare să-și fi găsit fericirea în compania Olgăi Barcari, o hairstylistă renumită în rândul vedetelor. Cei doi au sărbătorit Revelionul împreună la clubul de comedie de pe Calea Victoriei, deținut de Bordea.

Ce relație există între Livia Eftimie și Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea

După ce Livia Efimie și Spike au decis să se afișeze împreună, Cătălin Bordea a hotărât să facă și el acest pas cu actuala iubită. 

Un detaliu mai puțin cunoscut este faptul că între Olga Barcari și Livia există o relație de condifențe, cele două cunoscându-se de peste 10 ani.

Potrivit Cancan, fosta soție a lui Bordea a apelat la serviciile de coafură ale Olgăi timp de aproape un deceniu. Noua cucerire a comedianului și-a dedicat timpul atât meseriei sale, cât și fericirii clientelei, printre care se numără și Livia. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Livia și Spike s-ar fi mutat împreună! Cum a reacționat Cătălin Bordea la aflarea veștii: „Mai tare m-ar interesa”

„Am renunțat la viață socială, la ieșit în club, la relatii, nu am avut iubiti, pentru a excela în domeniul meu! Întotdeauna când un bărbat a intrat în viața mea mi-am dat seama că mă dezechilibrează și îmi ia focusul de la muncă.

Asta am pățit anul trecut, mă îndrăgostisem, o lună jumătate a durat îndrăgosteala. Nu mai simțeam fluturii în stomac, pasiunea, dorința de a face schimbări, așa că am zis: «Stop, până aici!» Și, în momentul în care am pus punct, am fost atât de bucuroasă și fericită și i-am zis asistentei

mele că nu pot să cred, am din nou fluturi în stomac”, a mărturisit Olga Barcari.

Cum se înțeleg Cătălin Bordea și Olga Barcari

Cătălin Bordea a subliniat că îl leagă o prietenie cu Olga Barcari de 13 ani și exprimă numai aprecieri pentru ea. Comedianul a menționat că aceasta este o prietenă de încredere, care îl sprijină în această perioadă dificilă din viața sa.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta. Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă.

Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a declarat Cătălin Bordea, potrivit Cancan.