Nu o sa-ti vina sa crezi cum se prin pestii intr-un sat din China

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 09:30

Daca bucataria japoneze este celebra pentru preparatele din peste crud, stati sa vedeti ce se intampla intr-un sat din China!

Cea mai tare competitie! Concurentii se intrec sa prinda pesti cu mainile goale! In Taijang County, localnicii prind pesti mai ceva ca stramosii nostrii din antichitate. Stati linistiti, se intampla o singura data pe an, in cadrul unui festival celebru.

Se poate inscrie oricine, insa castiga cine prinde cei mai multi pesti cu mainile goale. Poate, nu o sa va vina sa credeti, dar satenii abia asteapta aceasta competitie! E un prilej de distracti si bucurie, dar nu numai, caci cei care participa sunt foarte talentati.

Priviti cum a reusit sa prinda peste acest barbat!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.