NU O SA-TI VINA SA CREZI: nu este nici papusa Barbie, nici femeie! Vezi ce SECRET ascunde tanara din imagine FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:59

Deja stiti cu totii probabil despre papusile vii care au invadat internetul, insa Yohio, o adevarata senzatie in Japonia, sparge toate barierele si impune noi standarde.

Fata blonda din poza de mai sus este de fapt un tanar suedez in varsta de 16 ani. Look-ul androgin nu este chiar o noutate in lumea muzicii.

 

Nume precum David Bowie, Boy George si chiar Marylin Manson se folosesc de ani de zile de trasaturile lor feminine pentru a-si face noi fani, insa niciodata nu au mers atat de departe, asa cum a facut Yohio.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Tanarul suedez a devenit o adevarata senzatie dupa ce a pulicat pe internet un videoclip in care o tanara blonda cu ochi mari canta un cantec in limba japoneza, pe care o stie la perfectie.

 

Toti fanii au fost insa socati cand au aflat ca frumoasa cantareata era de fapt chiar el, un baiat de 16 ani.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-e3570fa1ba6905c8bbcc0588b4581e2a.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.