„Nu părea că ar fi vreodată prietenă cu ele”. Iris, acuzată de Jasmine că a format o alianță pe interes cu Maria și Alexandra. Scânteile au fost iscate la „Bravo, ai stil”: „Nu știu cât mai durează acest sac fără fund de aberații”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2023, 02:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Jasmine a mai venit cu încă o acuzație la adresa lui Iris.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Jasmine a mai aruncat o săgeată spre Iris. De data aceasta, concurenta a fost acuzată că prietenia dintre ea, Maria și Alexandra este de fapt pe interes, având în vedere că cele două concurente sunt puternice.

Iris, acuzată de Jasmine că a format o alianță pe interes cu Maria și Alexandra

Jasmine consideră că Iris, Maria și Alexandra cred despre ea că este o concurentă puternică, motiv pentru care ar trebui s-o elimine din emisiune.

Citește și: „Mi s-a făcut pielea de găină”. O nouă concurentă a venit la „Bravo, ai stil”! Cine este Diana și cum au reacționat restul fetelor când au văzut-o

„Nu a fost nimic personal, nu a fost niciun atac vizavi de tine”, a declarat Maria, după ce a votat-o pe Jasmine pentru cea mai nereușită ținută în ultima gală. 

„Dacă Iris ar veni cu o ținută mai puțin bună, sau tu, sau Alexandra, nu cred că v-ați nominaliza una pe alta”, a afirmat Jasmine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Toate avem coloană vertebrală și vom vota tot timpul din punct de vedere stilistic”, a completat Iris.

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

În continuare, Jasmine susține că prietenia pe care și-au format-o Maria, Iris și Alexandra este falsă, deoarece Iris are un interes de putere la mijloc iar pe Maria ar ține-o sub aripa ei. 

Iris, sătulă de aberații și acuzații

Jasmine nu a vrut să fie pe cont propriu în această discuție, așa că a rugat-o pe Andreea să enumere motivele pentru care se vedea clar că Iris nu ar fi vrut să fie prietenă, la început, cu Maria și Alexandra.

„Nu părea că le place, nu părea că ar fi vreodată prietenă cu ele, când Alexandra vorbea, dădea ochii peste cap (n.r.: Iris), se uita la noi, bufnea în râs, erau niște reacții care arătau că nu și-ar dori să fie prietenă cu ea”, a declarat Andreea.

Următoarea afirmație care a făcut-o pe Iris să răbufnească a fost cea făcută de Jasmine, care a declarat că Iris s-a apropiat de Maria și de Alexandra în momentul în care au început să vină cu ținute bune.

„Nu știu cât mai durează acest sac fără fund de aberații. Sunt deschisă și prietenoasă dar niciodată n-o să fiu mieroasă sau drăguță, sunt tăioasă, directă și așa am fost cu toate concurentele noi. Cele care au rezonat cu mine bine, cele care n-au rezonat cu mine la fel de bine”, a declarat Iris.