Nu pierdeti ASTAZI, de la ora 20:00, o noua editie „Roata Norocului”, plina de energie si buna dispozitie, prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 iun 2020, 13:39
video Foto(4)

Citeste si: Elena Ionescu, declaratii incendiare dupa ce a castigat ''Survivor Romania'': ''Pentru mine este un Survivor''

Citeste si: Mergem in Tulcea, cel mai cosmopolit oras al Romaniei si poarta spre paradisul natural al Deltei Dunarii! Traim experienta inedita a unei vacante pe un hotel plutitor! Nu ratati "ROventura" cu Andreea si George, sambata, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Cezar Juratoni a revenit in sanul familiei sale, dar e cu gandul tot la Republica Dominicana! Iata de ce anume ii este dor din campul de la "Survivor Romania"!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.