Nu pierdeti, incepand de ASTAZI, la  Kanal D, cel de-al treilea sezon al indragitului serial „Pretul fericirii”, o poveste impresionata despre alegeri dificile, pierderi, dar si emotiile dragostei adevarate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2020, 10:33
Ender si Halit revin pe micile ecrane, in serialul "Pretul fericirii"

Protagonistii acestei povesti complicate, Yildiz (Eda Ece), Ender (Şevval Sam), Halit (Talat Bulut), in jurul carora graviteaza toate intamplarile, vor afla, pas cu pas, care este „pretul fericirii”.

Citeste si: Kanal D, pe podium, cu serialul “Pretul fericirii”! Peste un milion de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara productia care a cucerit inimile romanilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Sezonul al treilea din “Pretul fericirii” incepe astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.