Nu pierdeti incepand de ASTAZI, de la ora 22:00, in fiecare joi si vineri, noi episoade ale serialului “Patria mea esti tu”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 11 iun 2020, 10:01

Citeste si: Behice din serialul "Ma numesc Zuleyha", un caracter puternic si o mama devotata si in viata reala! Iata cum arata familia indragitei actrite, Esra Dermancioglu!

Citeste si: Hunkar ia o decizie radicala! Aceasta pregateste un plan diabolic impotriva nurorii sale! Afla ce va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Lorenzo de Medici, in pericol de moarte! Afla cine ii intinde cursa fatala si ce se va intampla cu membrii familiei sale si cu intregul oras, JOI, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Familia Medici: Conducatorii Florentei", de la 22:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.