NU PIERDEȚI TIMPUL: OPTAȚI PENTRU MANICHIURA LA DOMICILIU!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 26 ian 2023, 10:25

O manichiură îngrijită nu iese niciodată din tendințe, însă de câte ori nu vi s-a întâmplat să ratați programarea la specialiști, iar unghiile voastre să aibă de suferit? Salonul de lux din București, Beauty2Go vă ajută să renunțați la drumurile obositoare și vă aduce serviciile de înfrumusețare preferate direct în locul dorit și la momentul cerut!

BEAUTY2GO, INSPIRAT DIN DUBAI, ADUS ÎN ROMÂNIA

Concept inspirat din Emiratele Arabe Unite, Beauty2Go a apărut pe piața locală în 2022, din dorința de a le ajuta pe românce să descopere confortul serviciilor de înfrumusețare aduse la ele acasă! În spatele numelui aflat astăzi pe buzelor pasionatelor de îngrijire se află Alexandra Balan, o tânără antreprenoare care a testat, pe propria piele, în Dubai ce înseamnă un astfel de concept inedit.

ALEXANDRA BALAN, fondator Beauty2Go: "Nu mai aveam timp să mă deplasez la salon, așa că am chemat acasă o echipă de cosmeticiene. Mi-am spus că de asta este nevoie și în România. Clientele apelează la noi pentru că își doresc să fie frumoase, dar, în același timp, să aibă timp și pentru soții și pentru copiii lor. Deși Beauty2Go are un portofoliu larg, manichiura rămâne cel mai solicitat serviciu la ora actuală."

Patru experte în frumusețe sosite din Filipine se ocupă de manichiura clientelor, dar și de alte servicii extrem de populare. Au diplome și certificări pe domeniu obținute în străinătate, dar și cursuri de perfecționare urmate în România. Orice manichiură realizată prin Beauty2Go vine la pachet și cu un masaj. Prețurile sunt similare cu cele pe care aceste servicii le au în Dubai. O manichiură pornește de la 80 de lei, dar poate ajunge și până la 300 de lei, în funcție de cerințe.

ALEXANDRA BALAN, fondator Beauty2Go: "Utilizăm doar produse premium, recunoscute la nivel mondial, punem accent pe calitate, dar și pe siguranța oricărei proceduri. Echipa noastră va veni în locația cerută cu toate ustensilele și cu toate produsele necesare, clientelor rămânându-le doar să pună pe pauză grijile cotidiene și să se bucure de un răsfăț binemeritat, în confortul casei lor."

MANICHIURA SPA, TOT MAI IUBITĂ DE ROMÂNCE

Prin Beauty2Go și, implicit, prin experiența echipei, clientele reușesc să descopere și efectele... terapeutice ale unei sesiuni la salon. Recomandată măcar o dată la două-trei programări, manichiura SPA este tratamentul complex de care unghiile și pielea voastră au nevoie!

ALEXANDRA BALAN, fondator Beauty2Go: "Vorbim despre un răsfăț pentru mâini și unghii pe care trebuie să îl încercați periodic! Tratamentul durează cu 20 de minute mai mult față de o sesiune de manichiură clasică, dar efectele merită! O manichiură SPA vă ajută să luptați inclusiv cu semnele trecerii timpului, precum apariția petelor brune și a pielii foarte uscate."

Procedura cuprinde patru pași. Într-o primă fază, cremele cu particule de gomaj vor reuși să îndepărteze eficient și rapid celulele moarte ale pielii. Ulterior, zona va fi revitalizată cu ajutorul unei soluții pe bază de antioxidanți, pentru ca mai apoi mâinile să fie hidratate intens, prin aplicarea unui ser și prin învelirea lor în folii și prosop pentru ca serul să acționeze cât mai eficient. Rezultatul? O piele ca nouă și cuticule care vor crește mai greu!

TENDINȚELE MANICHIURII 2023: DRY MANICURE.

DE CE AR TREBUI SĂ O ÎNCERCAȚI LA BEAUTY2GO?

Și pentru că tot discutăm despre un domeniu extrem de iubit de femei, îngrijirea unghiilor, am aflat de la specialiștii Beauty2Go și ce se poartă în acest an în materie de manichiură.

ALEXANDRA BALAN, fondator Beauty2Go: "La Beauty2Go vă propunem, pe lângă deja clasicele manichiuri semi-permanente sau cu gel, o tehnică de inspirație rusească, Dry Manicure, care presupune curățarea cuticulelor în lipsa înmuierii unghiilor în apă caldă. Beneficiile asupra rezultatului final al manichiurii vă vor face să alegeți doar această tehnică!"

Respectând cele mai înalte standarde de igienă, Beauty2Go promovează această tehnică și pentru că reușește să anuleze riscul de transmitere a bolilor de piele. Totodată, Dry Manicure reușește să prelungească durata manichiurii, scurtând, în același timp, cu 5-10 minute durata procedurii.

 Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://beauty2go.ro/, dar și pe pagina de Instagram beauty2go2022 pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în materie de relaxare. Pentru detalii suplimentare sau programări folosi adresa de  e-mail [email protected], dar şi numărul de telefon +40 742 777 077

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.