"Nu poate sa bage Renata mana, trebuie sa bagi tu botul!" Uite ce a facut Leo de la Strehaia  CU LIMBA, in direct

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Leo de la Strehaia a fost invitatul special al emisiunii-concurs Roata Norocului.

Ghinionistul serii a fost Leo, caruia i s-a oprit roata chiar pe semnul "pedeapsa". Leo a trebuit sa scoata trei oua de prepelita dintr-o farfurie cu frisca, folosindu-si doar limba.

Nu poate sa faca Renata?, ca ei ii place", a spus Leo." Nu poate sa bage Renata mana, trebuie sa bagi tu botul", i-a raspuns Bursucu' care l-a indemnat "Cauta-mi si mie ouale din farfurie, te rog!".



Din doar trei incercari, Leo a recuperat cele trei oua, dar s-a ales cu fata plina de frisca, in aplauzele publicului. Urmareste momentul in inregistarea de mai jos: ##VIDEO143479##

Leo de la Strehaia a participat la Roata Norocului pentru o familie care se afla in dificultate. Alexandra, in varsta de cinci ani, este crescuta de bunici si de unchi. Singurul sprijin financiar al familiei este bunicul Alexandrei care lucreaza ca ingrijitor la biserica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.