„Nu pot s-o accept”. Julia îi declară război Biancăi! Nu ratați o nouă ediție incendiară „Casa iubirii” de duminică, 11 februarie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 feb 2024, 21:00

Julia îi declară război Biancăi

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia și Bianca ajung să aibă o discuție tensionată.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia pare să-i declare război Biancăi. 

Julia îi declară război Biancăi

În gala care va avea loc duminică, Julia va declara în fața tuturor, inclusiv a Andreei Mantea, că nu o poate accepta pe Bianca.

Citește și: „Deja am ajuns la limită”. Catinca de la „Casa iubirii” este sătulă de răutatea oamenilor! Ce a pățit fosta concurentă

„Nu pot s-o accept cu vorbele astea, cu toate lucrurile pe care vi le-a spus și Larisa, nu pot!”, va exclama Julia.

„Bine că vezi tu și pentru mine”, va spune Bianca.

„Am zis că tu vezi cu spatele, nu că văd și eu pentru tine, pe mine nu mă interesează persoana ta și ce faci tu aici, în casă”, va declara Julia.

Citește și: „Mă uitam cu drag la ea”. Patrick vorbește cu fluturi în stomac despre camera roșie cu Larisa! Cum a reacționat Robert la declarațiile colegului său

„Ba văd că te interesează din moment ce aduci aici unele lucruri”, va răspunde Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Păi tu aduci de mine! Julia, Julia, Julia la Cosmin, Julia la Robi, Julia la toată lumea!”, va continua Julia.

Va fi eliminată Bianca?

Bianca este convinsă că Julia nu o suportă deoarece simte aceste lucruri din comportamentul pe care blondina îl are față de ea.

„Julia, e ceva la nivel energetic, se simte, nu trebuie neapărat să spui ceva, dacă vorbești cu mine nu înseamnă că eu cred că tu mă și placi”, va spune Bianca.

Chiar și Andreea Mantea va dori să confirme dacă Bianca este de părere că Julia are ceva personal cu ea, iar Bianca va explica faptul că a tras această concluzie după

declarațiile pe care le-a făcut Julia.

„Păi mă crede inferioară. Având în vedere punctele astea mici pe care tu le-ai punctat, îmi trag linie și asta rezultă din ceea ce ai spus tu (n.r.: că Julia are ceva cu Bianca)”, va spune Bianca.

Va veni și momentul exprimării voturilor spre eliminare. Două dintre voturi vor merge către Bianca, din partea lui Patrick și Robi.

Rămâne de văzut dacă Bianca va părăsi sau nu mâine competiția, așa că nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” duminică, 11 februarie 2024, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?