„Nu pot să mă abțin”. Ileana Sterp a recunoscut totul! Ce dezvăluire a făcut sora lui Culiță Sterp

Author: Diana Ghita

Ce a mărturisit Ileana Sterp

Sursa: Instagram

Ileana este una dintre fetele familiei Sterp. Aceasta, la fel ca și frații ei, este o persoană foarte cunoscută în rândul publicului din România.

Ileana este sora celebrului cântăreț Culiță Sterp.

Citește și: „Ești plină de tine”. Ileana Sterp a fost luată la rost de internauți! Răspunsul surorii lui Culiță Sterp

Despre Ileana Sterp

Aceasta a devenit o prezență cunoscută în online postând diverse filmulețe de la salonul pe care îl deține în Hațeg, unde și profesează ca hairstylist.

De asemenea, aceasta postează, regulat, pe rețelele sociale, amănunte referitoare la diverse întâmplări din viața ei. Astfel, fiind o persoană foarte deschisă cu publicul, Ileana Sterp a câștigat aprecierea multor oameni, formând o impresionantă comunitate pe Instagram.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când, în urmă cu puțin timp, bruneta le-a dezvăluit fanilor unul dintre secretele ei. Ea le-a spus că ține dietă, însă se abține cu greu când vine vorba de dulciuri, din cauză că are o mare slăbiciune pentru acestea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce cadou a primit Geta Sterp de la mama lui Sebi: „Mai rar așa soacră”

Ce dezvăluire a făcut Ileana Sterp

,,Recunosc că de când sunt la dietă n-am mai gătit atât de des. Am gătit pentru familie, dar dulciuri nu am mai copt din cauza faptului că mi-e frică să nu mănânc.

N-am încredere în mine. Dacă fac ceva la cuptor nu pot să mă abțin.”, a spus Ileana Sterp, într-un videoclip postat pe pagina ei de Instagram.

Aceasta le-a dezvăluit internauților faptul că a pregătit un desert pentru cineva și că abia se controlează să nu guste din el. Însă, deși nu prea coace dulciuri, Ileana a decis să facă acest gest pentru că nu îi place să își viziteze cu mâna goală apropiații.

,,Acum am copt ceva pentru că mă duc în vizită la cineva și vreau să-i duc un chec cu mure. Îmi place când merg la cineva să duc ceva făcut de mine, dar o să-l duc întreg, nu o să mă ating de el, decât cu privirea!”, a adăugat bruneta, în filmuleț.

Citește și: Unde își pierde Culiță Sterp nopțile: ,,Cred că mâine plecăm de aici”. Ce face artistul când nu este acasă, lângă familie