„Nu pot să trăiesc fără Melis”. Mama fetei atacate cu un cuțit, în Craiova, a lăsat un bilet de adio. Dispariția a fost anunțată de tatăl fetei

Autor: Andreea Buinoschi

Imediat după apelul la 112, mai multe echipaje de poliție au plecat să o caute pe Ana Maria Lungu

Sursa: observatornews.ro

Melis, fata înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a fost înmormântată, iar mama ei, la scurt timp după, a lăsat un bilet de adio și a dispărut. Soțul ei a sunat la 112 și a raportat cele întâmplate.

Mama lui Melis, fata înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a lăsat un mesaj de adio și a dispărut. Totul s-a întâmplat duminică, 2 iulie, la doar o zi după ce fiica ei a fost condusă pe ultimul drum.

Mama lui Felis, fata înjunghiată în Craiova, a lăsat un mesaj de adio și a dispărut

Tatăl lui Melis a sunat imediat la 112 și a anunțat că soția lui a lăsat mesaje de adio, cu tentă sinucigașă și a plecat de acasă, fără a mai putea să ia legătura cu ea.

„Te iubesc foarte mult! Să ai grijă de Alice! Eu nu pot să trăiesc fără Melis”, a fost unul dintre mesajele primite de soțul ei.

Imediat după apelul la 112, mai multe echipaje de poliție au plecat să o caute pe Ana Maria Lungu, aceasta fiind găsită în Grădina Botanică din Craiova, în apropiere de locul în care fiica ei și-a pierdut viața. Femeia era foarte agitată și, conform antena3.ro, cerea să fie lăsată în pace. 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul fetei atacate cu un cuțit, în Craiova! Agresorul ar fi cunoscut-o și ar fi amenințat-o că îi va lua viața

Primul ajutor i-a fost acordat de către echipajul SMURD ajuns la fața locului, dar femeia nu a vrut să urce în ambulanță. Agresorul fetei și-a recunoscut faptele și spune că îi pare rău că a ucis-o pe Melis, dar nu la fel de rău îi pare și pentru Emi, iubitul fetei, înjunghiat și el.

Din fericire, acesta s-a trezit din comă și a fost externat de pe secția de Terapie Intensivă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubitul lui Melis s-a trezit din comă

Emi a fost înjunghiat primul, în zonele vitale, Melis fiind atacată, deoarece fusese martoră. Din fericire, acesta a reușit să se trezească din comă și a fost mutat în salon, după ce a stat, câteva zile, la Terapie Intensivă.

Adolescentul este conștient, dar încă nu știe că iubita lui a decedat.

Deoarece starea lui de sănătate cere îngrijiri speciale, trebuie protejat de orice șoc pe care l-ar putea trăi. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Craiova au transmis că lucrurile se îndreaptă către o direcție „favorabilă”.

Citește și: Ce spune atacatorul din Grădina Botanică din Craiova despre victimele sale. Emanuel, băiatul atacat pentru că și-a apărat iubita, s-a trezit din comă

În cadrul unei emisiuni televizate, mama lui Emi a mărturisit că fiul ei nu îl cunoștea pe cel care l-a înjunghiat:  „Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu.

Nu știu cine e ăla, ce a avut cu ei. Eu știu doar că ei (nr. Meliss și Emi) se plimbă des prin Grădina Botanică, atâta știu. Au fost prieteni buni, erau prieteni foarte buni, apoi na...s-au legat foarte mult, erau foarte apropiați.  Eu nu l-am auzit vreodată vorbind ceva de persoana asta (n.r presupusul criminal) sau cum se speculează, că am auzit că s-a scris că era un fost prieten, eu nu am auzit de el”.