„Nu poți să rezolvi chestiile cu o persoană care e limitată în gândire!”. Bianca tună și fulgeră în „Casa iubirii”! Cearta cu Mihaela a dus la obligația de a merge în camera roșie

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Bianca și Mihaela au avut o ceartă de zile mari.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bianca și Mihaela au avut o ceartă aprigă. 

Bianca tună și fulgeră în „Casa iubirii”

Astăzi, Bianca și Mihaela  s-au certat aprig. Comportamentul Mihaelei față de Cristina a fost luat în vizor de către concurentă.

Se pare că Mihaela s-ar fi bucurat de faptul că Cristina va pleca din cameră, mulțumind staff-ului pentru favoare.

Citește și: Larisa și George de la ”Casa Iubirii” au luat o hotărâre cu privire la relația lor. De ce nu a vrut concurenta să se apropie de Antoni

Pentru că spiritele s-au încins și cuvintele usturătoare au curs fără încetare, s-a țipat și s-a vorbit neîntrerupt, Mihaela și Bianca au fost chemate în camera roșie pentru a-și rezolva tensiunile. 

Bianca a refuzat ferm să meargă în camera roșie și să stea în aceeași încăpere cu Mihaela, considerând că nu are de ce să se împrietenească cu ea. Totuși, ambele sunt obligate să facă ceea ce li se transmite pe conexiune.

„Nu-mi dați asta că nu mă duc! Eu n-am venit aici să mă împrietenesc cu fetele, deloc!”, declară Bianca.

„Eu mă duc, eu nu vreau să mă împac cu Bianca, vă spun de acum”, a spus Mihaela.

Contrar Biancăi, Mihaela a considerat că trebuie să respecte regulamentul emisiunii și să facă ce i se spune, așa că s-a dus singură în camera roșie și a așteptat-o pe Bianca. Cu toate că a avut voință să facă ce i s-a spus, nici Mihaela nu-și dorește împăcare cu Bianca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Catinca nu i-a plăcut, eu nu-ți plac, dar ce-ți place ție?”. Julia va răbufni, sătulă de confuzia lui Cosmin! Aflați ce se va întâmpla mâine, 19 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, într-un nou episod din „Casa iubirii”, la Kanal D

„Eu o să respect orice mi se impune aici să fac dar nu o să mă împac cu Bianca, asta clar. Să vină să discutăm, nu-i nicio problemă, dar eu cu Bianca nu pot să fiu prietenă, am spus-o de la început și până la final îmi mențin decizia”, a spus Mihaela, în camera roșie.

Mihaela cere încă o pedeapsă pentru Bianca

Deși a fost sfătuită de Lorena să meargă în camera roșie doar pentru a discuta cu Mihaela, ulterior continuând ca cele două să se evite, Bianca a refuzat categoric să facă ce i s-a transmis pe conexiune.

„Nu vreau! Nu vreau să stau cu Mihaela în aceeași încăpere! Eu cu ea de azi nu mai vorbesc”, a exclamat Bianca.

„Și acum mă pune să aștept, nu? Că ea e o persoană foarte specială aici, în casă. Ea e șefa șefelor în casa fetelor, asta crede”, a spus Mihaela, singură, în camera roșie.

„Eu nu am ce să vorbesc cu ea și nu am ce să rezolv, nimic! Nu poți să rezolvi chestiile cu o persoană care e limitată în gândire! N-am eu ce rezolva cu ea, eu stau aici. Eu am venit aici pentru dragoste, am zis că am venit pentru senzații tari dar pentru mine să mă cert cu un om care nu poate ține discuția cu mine nu este interesant!”, a declarat Bianca.

În așteptarea Biancăi, Mihaela a început să facă haz de necaz. S-a întins pe canapea, a afirmat că vrea să se relaxeze și a cerut niște floricele și o carte ca să poată citi în timp ce-și așteaptă colega.

Văzând că Bianca nu intră pe ușă, Mihaela a cerut ca Bianca să primească o pedeapsă, adresând-o chiar ca pe o rugăminte.

„Cred că au trecut două minute și ar fi cazul să-i mai dați o pedeapsă, vă rog eu”, a spus Mihaela.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?