„Nu prea ai avut timp de abdomene” Comentariul incredibil primit de Lidia Buble după ce s-a postat în costum de baie! Ce reacții au avut fanii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 mai 2024, 03:20

Lidia Buble

Sursa: Instagram- Lidia Buble

Lidia Buble a petrecut o vacanță de neuitat în Saint-Tropez, iar artista nu s-a ferit din a posta imagini provocatoare cu ea în costum de baie. Reacția fanilor a fost una neașteptată.

Artista Lidia Buble a fost taxată de fani, în urma postării unei fotografii în costum de baie. Cântăreața a lăsat la vedere un detaliu uluitor, semn că nu prea a avut timp de sală în ultima perioadă.

Lidia Buble a primit un comentariu incredibil după ce a postat o fotografie în costum de baie

Artista s-a fotografiat într-un costum de baie alb, la care a asortat o pereche de ochelari albi și un machiaj senzual.

Diva a lăsat însă burtica le vedere, iar Lidia pare să nu mai aibă abdomenul lucrat de altă dată.

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită de aproape 20.000 de Euro: “Aveam si accesorii, printre care diamante....” Unde s-a întâmplat totul

„Se pare că nu prea ai avut timp de abdomene”, a scris un urmăritor în secțiunea de comentarii.

Artista nu a reacționat, însă au fost și urmăritori care au sărit în apărarea cântăreței. „Arată genial, despre ce vorbim”, a fost un alt comentariu.

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, surprinși în ipostaze tandre, pe stradă. Artista radiază în prezența iubitului său

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lidia Buble se află în vacanță cu surorile sale, fiind impresionate de atmosfera de vacanță după atâtea luni de muncă. Artista a lansat o nouă piesă, iar acum se bucură de soarele și plajele din Saint-Tropez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Artista a avut parte și de un incident nefericit într-un restaurant din Saint-Tropez

Lidia Buble a ieșit în oraș cu surorile sale, iar artista s-a ridicat de la masă pentru a dansa. În acel moment, cântăreața s-a trezit cu o chiflă în față. „Mai stau un pic și simt un jet de apă la picioare. Ca și cum ți-ar da cineva cu un lighean de apă pe picioare.

O femeie de gelozie că m-am ridicat a aruncat cu alea în mine”, a povestit Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, mărturisiri emoționante din trecut, în platoul Teo Show! Artista a fost o adevărată războinică în copilărie! „Eram jignită din cauza religiei mele!”

Artista a rămas surprinsă de gestul femeii și a mărturisit că toți oamenii din restaurant se uitau la ea. Lidia Buble a fost curioasă dacă și fanii ei au trecut prin asemenea momente în viață.

Citește și: Florian Rus, invitatul lui Cosmin Cernat, duminica aceasta, de la ora 12:00, la emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls “Aștept să mă surprindă viață și …intuiția!”

Lidia Buble a uitat de incidentul de la restaurant și a decis că este gata de o nouă zi de plajă în compania surorilor ei.

 

Taguri: