NU RATEAZA nicio ocazie sa isi etaleze BOGATIA! Iata ce poze posteaza copiii romilor din Banat pe internet VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:27

Imbracati in costume de firma langa tronuri aurite mai ceva ca cele ale seicilor, cu teancuri de euro in buzunar si cu pistoale in mana.

Asa se pozeaza urmasii celor mai bogati romi din Banat. In timp ce parintii "trudesc" prin strainatate pentru averile colosale pe care le afiseaza sfidator, copiii sunt vedete pe paginile de socializare.

Chiar daca in timpul anului nu prea ii vezi dincolo de portile aurii ale palatelor uriase, romii dau semne ca acolo unde sunt le merge bine.

Odraslele lor se lafaie in lux si apar in fotografii imbracati in haine de firma si blanuri scumpe, alaturi de manelisti celebri precum Guta sau Salam, la parangheliile carora arunca bani fara numar.


La palatul lui Vali Mihai domneste linistea in aceasta perioada a anului. Proprietarii sunt plecati in Germania, acolo unde au o afacere cu masini.

Barbatul care se ocupa de palat in lipsa stapanilor are numai cuvinte de lauda la adresa lor. Cat despre poze, omul recunoaste ca lauda e traditie la romi.

Putred de bogati sau doar instariti, romii vor sa li se duca faima in lume pentru aurul de pe ei.
Chiar daca nu e neaparat al lor!

In Timisoara trei clanuri de romi controleaza piata imobiliara de lux: Carpaci, Stancu si Caldaras. Liderii lor au acaparat zeci de proprietati ultracentrale, terenuri scumpe si masini exclusiviste.