''Nu ridica tonul la mine!'' Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Robi și Andrei, ceartă aprigă!  Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, joi, 14 martie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Diana Tilă

În ediția de joi, 14 martie, Robi și Andrei ajung la cuțite și au un schimb de replici acide! De la ce a pornit cearta dintre cei doi concurenți?!

Joi, 14 martie, fanii emisiunii “Casa iubirii” au parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele plutesc în aer. În casa băieților se schimbă atmosfera, după ce Robi și Andrei încep să-și spună replici acide. De la ce a pornit scandalul?

Citește și: Laurențiu, dezvăluiri neașteptate după o lună de la împăcarea cu Lorena: „S-a jucat cu psihicul meu”. Cum decurge relația foștilor concurenți de la „Casa iubirii”

Robi și Andrei, ceartă aprigă în Casa iubirii, joi, 14 martie

În ediția de joi, 14 martie, atmosfera tensionată se instalează din nou în Casa iubirii. Robi și Andrei ajung la cuțite și își spun jigniri și replici aprige. Totul începe în clipa în care Andrei mărturisește că se simte atacat de către băieții din casă.

Mai mult, Andrei se arată deranjat de comentariile lui Robi.

Cei doi concurenți ridică tonul unul la celălalt și cedează nervos amândoi, astfel tensiunile ating cote maxime în casa băieților.

Andrei: ''Am impresia că mă atacați cu subînțeles.''

Patrick: ''Noi vorbeam de Julia.''

Robi: ''Eu vorbeam cu Julia și ce a făcut ea cu noi, concurenții. Nici nu te-am adus în discuție, ești nebun? Ce ai?''

Patrick: ''Indirect, ești implicat și tu în subiectul acesta.''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Andrei: ''Așa a lăsat de înțeles...''

Robi: ''Cine a lăsat de înțeles?''

Andrei: ''Tu! Ai lăsat... dar ce crezi că dacă ridici tonul mă intimidezi sau ce? Așa ai lăsat de înțeles, așa mi s-a părut mie.''

Robi: ''Nu vorbi așa cu mine. Nu te-am băgat în discuție, nu ridica tonul la mine.

Ascultă-mă ce îți spun!''

Citește și: Aleyna, pusă la zid de băieții din Casa iubirii! „Mi se pare că te-ai cam încurcat în minciuni!” Iată cum a reacționat concurenta și ce decizie a luat Ștefan

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de joi. Discuțiile dintre Robi și Andrei se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 14 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.