Nu s-a mai oprit din mancat pana a ajuns la peste 300 de kilograme! Motivul aceste femei este greu de suportat, insa s-a hotarat sa slabeasca! Uite cat a reusit sa dea jos si cum arata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 15:55

Ashley Dunn-Bratcher, in varsta de 27 de ani, a ajuns la o greuntate de 328 de kilograme dupa ce a suferit o trauma!

Ea a suferit un abuz sexual si in urma acestei tragedii, tanara a inceput sa manance fara oprire pana a ajuns la o greutate morbida. Ashley s-a hotarat sa slabeasca cand si-a dat seama ca sanatatea ei este in pericol si mai ales cand isi vedea fiul de cinci ani care o ingrijea constant.

Impreuna cu sotul ei, femeia a mers la un specialist care i-a facut o dezvaluire socanta, aceea ca nu va reusi sa ajunga la 30 de ani daca mai continua in acest ritm.

Ashley a reusit sa isi infraneze dependenta de mancare si a trecut printr-o operatie, ins la cateva luni dupa asta, a ajuns din nou in spital pentru ca a facut ulcer din cauza medicamentelor pe care le-a luat. Dupa acest episod, medicul i-a sugerat sa inceapa o terapie psihologica pentru a scapa de dependenta de medicamente si de trauma care o macina constant.

In momentuld e fata, tanara a reusit sa scape de 113 kilograme si se confrunta in continuare cu o trauma psihologica in urma abuzului sexual.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.