Nu s-a stiut asta pana acum despre Vladimir Draghia! Drama socanta pe care a suferit-o in copilarie, este vorba despre tatal lui natural

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 iun 2018, 17:14

Vladimir Draghia, castigatorul EXATLON, pare un om lipsit de griji. Insa viata lui nu a fost intotdeauna atat de perfecta pe cat pare.

Intr-un interviu pentru Revista Viva Faimosul a marturisit drama pe care a suferit-o in copilarie din cauza tatalui sau natural.

"Tatal meu natural a disparut cand aveam cateva luni, era cam violent. Cu tatal meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar ii sunt recunoscator ca a avut grija de noi. De tatal meu natural nu mai stiu nimic.

"Ne-am cunoscut cand aveam 12 ani si stiu ca sta in Bucuresti.

Ii datorez genele, ca eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am mostenit asta. Nu-i port ranchiuna, ii sunt recunoscator chiar. Nu am golul ala, daca nu ar fi aparut la 12 ani, probabil nici nu as fi stiut. Am crescut fara sa am drama asta ca parinţii s-au separat", a spus Vladimir Draghia.

El a mai adaugat ca se simte norocos pentru faptul ca mama lui l-a educat intr-un spirit liber si a avut incredere in el.

"Am avut marele noroc de o mama tanara, m-a facut la 19 ani. Cumva a invaţat ea ca e bine sa lasi copilul liber, sa aleaga el. Sper sa fac si eu la fel cu Zora.

"A avut incredere in mine. M-a lasat la 12 ani sa plec de acasa, la inot. Acum imi dau seama ce inseamna sa iţi lasi copilul sa plece de acasa de la 12 ani.

Nu ne auzim prea des, dar stim ce insemnam unul pentru celalalt. Intotdeauna a stiut sa imi dea siguranţa", a declarat Faimosul.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.