“Nu scoți de la inimă un om bun” Mărturia unei prietene apropiate despre Călin Donca! Cum își tratează milionarul soția și copiii

Author: Diana Bostan
Actualizat: 10 oct 2023, 11:41

Călin Donca și Orianda Donca

Sursa: Instagram- Orianda Donca

Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi comis mai multe infracțiune. În ultimele zile, familia și prietenii au încercat să arate cum este milionarul în viața reală. Mărturia făcută de o prietenă de a Oriandei a emoționat pe toată lumea.

După ce una dintre fetițele lui Călin Donca a publicat un videoclip în care vorbește despre tatăl său, a venit rândul unei prietene de familie să vorbească despre milionar. Aceasta nu a mai suportat să vadă cum familia prietenei sale este atacată și a rupt tăcerea.

Prietena Oriandei a făcut dezvăluiri neașteptate despre Călin Donca

Orianda Donca a repostat pe contul său de Instagram pozele și mesajele transmise de o bună prietenă.

Aceasta susține că a avut ocazia să-l cunoască pe Călin și-n realitate și i se parte nedrept felul în care este tratat de persoane necunoscute și care nu-i cunosc situația.

Citește și: Relația dintre Călin și Orianda Donca se bazează pe un pact secret. „Au bătut palma” ca Orianda să-i fie total dedicată soțului

Prietena Oriandei susține că cel mai mult de suferit vor avea copiii, iar atunci când l-a cunoscut pe Călin, acesta era lipit de copiii lui, copii pe care-i iubește enorm și care reprezintă adevărata lui avere.

Citește și: “Vreți să știți cum e tata în realitate?” Fiica lui Călin Donca a postat pe contul tatălui său, în timp ce milionarul este cercetat pentru diverse infracțiuni

Nu scoți de la inimă un om bun indiferent de ce ai auzit în online despre. Cine este fără de păcat să judece. Eu mă gândesc doar la cea mai faină gașcă de copilași.

Lor le e greu fără tati. Eu când l-am cunoscut pe Călin avea copiii lipiți de el. Săreau pe el, se jucau cu el, sunt înnebuniți după tati. Greu tare ceea ce li se întâmplă. Eu nu judec nimic”, a scris prietena Oriandei Donda depre momentul în care l-a cunoscut pe milionar.

Aceasta a descris în câteva cuvinte familia milionarului

Prietena Oriandei susține că a avut ocazia să stea în nenumărate rânduri în preajma lui Călin Donca.

Aceștia au stat la aceeași masă, au mers în drumeții și-i descrie pe aceștia ca fiind niște oameni simpli și primitori.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Orianda Donca, prima reacție după scandalul în care este implicat soțul milionar „A fost momentul să plece” Ce decizie a luat soția lui Călin Donca

Oameni primitori, nu se uită bunul simț și bunătatea lor. Sunt cu inima și gândul la tine. Orice s-ar scrie în online sau s-ar vorbi la TV, nu mă interesează căci eu te-am cunoscut în viața reală și mi-ai fost alături când am avut nevoie de o adevărată prietenă ”, a mai adăugat prietena Oriandei Donca.

Citește și: Ce mesaj a transmis Călin Donca din spatele gratiilor „Are încredere totală” Ce spune afaceristul despre acuzații

Aceasta a remarcat faptul că au un bun simț ieșit din comun, iar bârfele și zvonurile din mediul online nu va afecta prietenia celor două. Orianda Donca dezvăluia faptul că puține persoane au rămas alături de ea în această perioadă grea și nu multe au avut intenții bune.

Citește și: Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral

Călin Donca este unul dintre cei mai tineri milionari din România, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.