Nu se mai ascund! Cum au fost fotografiați Bogdan Mocanu și noua lui iubită?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 iul 2022, 13:50
Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu iubește din nou și nu se ferește să o arate. Fostul concurent de la Puterea Dragostei și iubita acestuia au fost surprinși într-o ipostază tandră, în mașină.

Bogdan Mocanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andra Voloș, femeia pe care a întâlnit-o la Puterea Dragostei. Dacă mulți îi vedeau împreună pentru totdeauna, în ciuda conflictelor care au avut loc între ei de-a lungul timpului, ei bine, se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei a uitat complet de fosta iubită, iar acum este îndrăgostit de o brunetă superbă. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți?

Bogdan Mocanu și iubita lui, momente de tandrețe în mașină. Cum au fost fotografiați?

Dacă în trecut prefera să își expună public povestea de iubire, de această dată, Bogdan Mocanu este hotărât să facă lucrurile într-un mod diferit. Astfel, fostul concurent de la Puterea Dragostei este mult mai discret atunci când vine vorba despre noua lui relație, însă nu le ascunde prietenilor virtuali faptul că iubește și este iubit.

În momentul în care a postat primele imagini cu noua lui iubită, mulți s-au gândit că Bogdan Mocanu s-a împăcat din nou cu Andra Voloș, însă acesta a spus în repetate rânduri că nu va mai forma un cuplu cu ea, dezvăluind că nu mai sunt compatibili și că își doresc lucruri complet diferite de la viață.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Primele imagini cu tânăra misterioasă

După separarea de Andra Voloș, Bogdan Mocanu pare că și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei. Fostul concurent de la Puterea Dragostei își dorește să îi protejeze acesteia identitatea, motiv pentru care nu i-a dezvăluit înfățișarea. Cei doi s-au lăsat fotografiați în mașină, în timp ce se îmbrățișau. Mai mult, în dreptul fotografiei, Bogdan Mocanu a postat un mesaj care descrie perfect tot ceea ce trăiește în prezent „Happy (n.r

fericit).”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu pare mai îndrăgostit ca niciodată și este foarte încântat că își poate trăi povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Dacă în plan personal lucrurile s-au așezat pentru fostul concurent de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu face progrese și din punct de vedere profesional, asta dacă ar fi să luăm în calcul cele mai recente postări făcute de acesta pe instagram. Se pare că Bogdan Mocanu este implicat în mai multe proiecte în momentul de față, este invitat în emisiuni de televiziune sau emisiuni online, semn că traversează o perioadă bună din toate punctele de vedere.

Citeste si: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, apariție incendiară împreună! Incredibil ce au făcut în văzul tuturor!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.