”Nu se mai bucură de nimic” O concurentă este încolțită din toate părțile, în Gala Casa Iubirii, duminică, 14 mai, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 mai 2023, 20:00

A zâmbit natural pentru că  refuzat Bianca să-i facă masaj lui Robert

Sursa: Captură KANAL D

Băieții din Casa Iubirii îl compătimesc pe Alex, văzându-l cât de afectat este de situația în care se află cu Bianca.

În gala de duminică, băieții vor lua atitudine și vor da cărțile pe față. Ionuț a mărturisit că Alex este foarte trist din cauza Biancăi. Gesturile pe care concurenta le face față de alți băieți îl afectează foarte tare.

Momentul adevărului în gala Casa Iubirii

Ionuț a mărturisit că l-a văzut pe Alex a zâmbind după mult timp și asta pentru că Bianca a refuzat să-i facă masaj lui Robert.

Alex este foarte afectat de atitudinea pe care iubita sa o are și nu se mai bucura de nimic din ce trăiește în Casa Iubirii.

”Vă spun sincer, abia ieri l-am văzut pentru prima oară, cred că după o lună de zile, că a zâmbit natural. A zâmbit natural pentru că  refuzat Bianca să-i facă masaj lui Robert”, a spus Ionuț.

Citește și: Concurenta a venit în sutien la primul date, în Casa Iubirii! Ce s-a văzut când s-a așezat pe șezlong. Patrick a reacționat dur când a văzut-o:”I-ați halatul pe tine!”

Marinel intervine și el, nu i se pare deloc normal cum abordează Bianca situația și gesturile pe care le are față de alți băieți, în condițiile în care are relație în Casa Iubirii.

”Marinel, cine ești tu să judeci cine este bărbat sau nu? E foarte urât din partea ta.”, a spus Bianca.

”I-am zis: nu e bărbat, nu are orgoliu în el”, a intervenit Marinel.

Ionuț este de părere că Alex și-a pierdut orice speranță și nu se mai bucură de nimic.

”Eu ți-am spus părerea mea despre Alex. Alex nu se mai bucură de nimic din ce e aici. Eu când am văzut situația asta m-am retras. Ii dau sfaturi degeaba, nu are rost”.

Gala din această săptămână este eliminatorie, unul dintre concurenți, fie fată sau băiat, va părăsi Casa Iubirii. Andreea Mantea face anunțul!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, duminică, 14 mai, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: ”Ești sigur că vrei să pleci?” Un concurent se află în fața unei decizii fără precedent, sâmbătă, 13 mai, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.