Nu se mai feresc de ochii lumii! Malvina Cervenschi si Dorian Boguta au recunoscut ca formeaza un cuplu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

La premiera filmului “Love building”, cei doi au hotarat sa nu-si mai tina relatia ascunsa de ochii presei si sa vorbeasca, in premiera, despre relatia lor.

Dupa o lunga perioada de la divortul de Bogdan Cervenschi, Malvina iubeste din nou. Si-a refacut viata alaturi de Dorian Boguta. Vedeta sustine ca a invatat cat de importanta este comunicarea intr-o relatie de orice natura. “ E important ca in partenerul de langa tine sa gasesti o chimie, sa-ti fie usor sa comunici cu el, sa existe o legatura speciala. In afara de asta, cu siguranta ca trebuie sa faci unele eforturi mai mari sau mai mici, depinde de ce gasesti pe parcurs ”, a declarat Malvina Cervenschi.



/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16735756/1/media-138020933283088200.jpg
##VIDEO80529##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.