Nu se mai știe nimic de Monica Gabor, de câteva luni bune. Ce se întâmplă cu relația ei cu Mr. Pink

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 dec 2023, 14:58

Motivul absenței Monicăi Gabor din mediul online. Ce se întâmplă în relația ei cu Mr. Pink

Sursa: Monica Gabor Instagram

Monica Gabor, fostă Columbeanu, trăiește o poveste de dragoste peste ocean, alături de Mr. Pink. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu.

În ultima vreme, Monica Gabor a lipsit de pe rețelele sociale, iar fanii au început să își pună semne de întrebare cu privire la viața acesteia.

Motivul pentru care Monica Gabor a absentat în mediul online

Fanii Monicăi Gabor au observat că vedeta a absentat în ultima perioadă de pe rețelele sociale, iar motivul din spatele acestei absențe ar fi chiar soțul acesteia, Mr.

Pink.

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o idilă romantică peste ocean, departe de ochii lumii, de mai bine de un deceniu. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment caritabil și de atunci au decis să rămână unul alături de celălalt. 

Acum însă, surse din cercul apropiat al vedetei au dezvăluit că cei doi ar fi trecut printr-o despărțire, iar motivul principal ar fi faptul că Mr.

Pink este o persoană dificilă.

Citește și: Cine deține, de fapt, „palatul” lui Irinel Columbeanu: „E posibil să pot să îmi recuperez casa”. Fostul afacerist a făcut dezvăluiri despre vila din Izvorani, care a ajuns o ruină

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el.

Moni niciodată nu știa unde merge”,  spuneau în urmă cu ceva timp prietenii Monicăi.

De asemenea, unele zvonuri spun că Mr. Pink i-ar fi impus Monicăi Gabor interdicții asupra unor lucruri aparent neînsemnate, precum utilizarea unghiilor colorate, mersul la solar sau chiar vizitele la saloane de înfrumusețare. Cu toate acestea, se vehiculează și zvonuri conform cărora bărbatul ar fi restricționat dreptul Monicăi Gabor de a apărea la televizor sau de a posta pe rețelele de socializare fără acordul său.

Diferența de vârstă dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani la un eveniment caritabil și de atunci formează o familie fericită alături de Irinuca, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, dar și alături de fiul lui Mr. Pink, provenit dintr-o căsnicie anterioară a bărbatului.

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „N-am cum să-l țin fără bani”. Acesta are o situație financiară precară, ce nu-i permite să achite costurile azilului

Ceea ce mulți nu știu este diferența de vârstă dintre cei Monica și Mr. Pink. Se pare că bruneta este mai tânără cu 11 ani decât soțul ei, Mr.

Pink.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.