NU se poate numi mama! CAZ SOCANT: Si-a infometat fiica de 16 ani pana cand a ajuns sa cantareasca 10 kilograme

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:21

O fata de 16 ani care sufera de paralizie cerebrala a fost gasita infometata in casa parintilor ei, cantarind doar 10 kilograme, greutate care este normala pentru un copil de 3 ani.

Darlene Armstrong masura doar 95 de centimetri atunci cand a fost luata de medici si dusa de urgenta la un spital din Chicago.

Initial mama fetei, care are 50 de ani, a declarat ca a hranit-o cu oua, orez si pui. Ulterior insa si-a recunoscut faptele si a pledat vinovat atunci cand a fost acuzata ca a pus in pericol viata fiicei ei.

Femeia a fost condamnata in cele din urma la 18 luni de inchisoare.

Doctorii spun ca fetita a fost infometata pentru o perioada extrem de lunga de timp.

Ce este mai socant este faptul ca autoritatile pentru protectia copilului au fost anuntate cu 4 luni inainte de situatia fetei, primind un telefon anonim in acest sens.

Modul in care a fost gestionata situatia a fost insa unul defectuos. Asistentul social trimis in inspectie nu a realizat ancheta cum trebuie si a plecat de la domiciliul mamei fara sa vada fetita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.