Nu si-a lasat sotul la greu! Sanda Ladosi a fost alaturi de barbatul ei pe perioada arestului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Nu si-a lasat sotul la greu! Chiar daca a fost arestat preventiv sub acuzatia de evaziune fiscala, barbatul Sandei Ladosi s-a bucurat permanent de sprijinul artistei.

Mai ales ca nu a avut de infruntat numai justitia, ci si probleme medicale! Greu incercat in ultimele luni, omul de afaceri Stefan Tache spune ca sotia i-a fost intotdeauna aproape, chiar daca nu a venit niciodata la tribunal.

Acuzat de evaziune fiscala, Stefan Tache a fost inchis cateva saptamani. Socul i-a accentuat, se pare, problemele mai vechi de sanatate. Chiar si la audierile de la Parchet, omul de afaceri a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cert este ca, in tot acest timp, nu a fost singur!

Pentru a primi asistenta medicala de care ar avea nevoie, omul de afaceri le-a cerut judecatorilor sa-l lase sa se trateze la o clinica din strainatate. Chiar daca si procurorul a fost de acord cu aceasta cerere, magistratul nu s-a putut abtine la un comentariu putin ironic. Tache nu se lasa impresionat asa usor: "Daca si procurorul se pricepe la chestii din astea, asteptam sa spuna medicii ce trebuie sa spuna!".


Anul trecut, judecatorii au decis arestarea lui Stefan Tache sub acuzatia ca, alaturi de partenerii sai, ar fi produs statului un prejudiciu de 4 milioane de euro prin evaziune fiscala. Omul de afaceri a fost eliberat chiar inainte de sarbatorile de Craciun.
##VIDEO102167##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.