„Nu simt cum ar trebui să simt”. Robi și Virginia de la ”Casa iubirii” s-au despărțit. Va încerca concurentul să o cucerească pe Roberta?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 apr 2024, 22:42

Virginia a pus punct relației cu Robi

Sursa: Captură YouTube

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Sătulă de glumele pe care Robi le face cu alte fete, Virgina a decis să pună relația pe pauză.

Virginia a izbucnit în lacrimi în ediția de marți, 2 aprilie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Concurenta a fost vizibil deranjată de interacțiunile pe care Robi le-a avut cu Roberta, una dintre noile concurente. Iată ce s-a întâmplat!

Virginia și Robi au pus relația pe pauză

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Robi le-a dezvăluit băieților faptul că Roberta arată mai bine la corp decât Virgina, iubita lui.

În urma discuției ce a avut loc în casa băieților, Bogdan a mers în casa fetelor pentru a o atenționa pe Virginia în ceea ce-l privește pe Robi.

Citește și: „El nu știe ce vrea în momentul de față”. Virginia pune oficial punct relației cu Robi! Aflați cum va reacționa concurentul miercuri, pe 3 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

În urma discuției pe care Virginia a avut-o cu Robi, concurenta a decis să pună punct relației, fiind dezamăgită și sătulă de glumele făcute de iubitul ei cu alte fete. Într-un moment de sinceritate, Robi a recunoscut faptul că nu simte suficient de mult pentru Virginia, astfel încât să pună punct avansurilor și glumelor cu alte fete din casă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Îmi pare rău că am făcut-o să plângă, îmi asum greșeala. Dar cum am zis, am greșit pentru că nu simt cum ar trebui să simt. Dacă o să fie ceva, o să fie, suntem aici. Eu i-am zis de la început să-și facă talentul dacă vrea. Eu am fost conștient de greșeala mea, știam că asta o să facă”, a spus Robi, în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”.

Roberta susține că Robi a făcut mai multe glume deplasate

Întoarsă în casa fetelor, Roberta i-a mărturisit Virginiei faptul că Robi a făcut mai multe glume nepotrivite în timp ce ea avea o discuție cu Patrick. Concurenta este sigură de faptul că Robi i-a făcut ochi dulci, iar apoi a susținut faptul că ea este cea neasumată.

Citește și: ”Mă victimizez”. Julia de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care concurenta a răbufnit

„Făcea niște glume și nu mi s-au părut ok, la locul lor. El mi-a spus că dacă o să vrea să fie cu mine, o să fie. Eu vorbeam cu Patrick și el se tot băga în discuție. Mie îmi pare rău pentru Virginia, mă pun în locul ei. Nu știu ce a vrut să facă, au fost niște tachinări, se tot băga între mine și Patrick”, a

spus Roberta.

Cu ochii în lacrimi, Virginia a mărturisit că este extrem de dezamăgită de atitudinea lui Robi și că nu înțelege de ce se comportă în acest mod.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.