„Nu simt să fac anumite gesturi și cu tine”. Cosmin a luat decizia și a ales-o pe Ștefania! Cum a reacționat Bianca la verdictul dureros

Autor: Lavinia Medrea

Cosmin i-a comunicat decizia Biancăi

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cosmin a luat o decizie în ceea ce le privește pe Bianca și Ștefania.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin a hotărât pe cine va alege dintre Ștefania și Bianca.

Cosmin a luat decizia și a ales-o pe Ștefania

De ceva timp, s-au dat lupte aprige pentru inima lui Cosmin între Ștefania și Bianca. Tânărul nu a putut să dea un verdict prea repede în privința celor două, motiv pentru care a fost presat de colegi intens.

Se pare că a venit ziua cea mare, iar Cosmin a decis s-o ia pe Bianca în grădină și să-i comunice hotărârea pe care a luat-o. 

Citește și: ”Lui nu-i place lumea asta în care mă învârt eu”. Cine este cel care a făcut-o pe Mihaela de la ”Casa iubirii” să zâmbească din nou. Fosta concuretă face dezvăluiri incendiare

„Nu mi se pare corect nici față de tine, nici față de ea să tot jonglăm așa.

Ideea e că n-am vrut să trag o concluzie atât de rapid, am vrut să mai văd unele chestii din partea voastră dar văd că încep să apară conflicte”
, a declarat Cosmin.

„Nu e legat de tine. Ești și tu pe acolo, cumva, dar nu ești tu motivul discuțiilor”, a spus Bianca.

Citește și: „Cred că aveți probleme” Sorin Rus, luat la rost de fani după ce s-a afișat cu Bianca Comănici! De la ce a plecat totul

„Am văzut că aveți unele discuții și din câte mi-a zis Ștefania vă mai contraziceți la unele aspecte legate de mine”, a declarat Cosmin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Eu cred că am zis deja că ea vede lucrurile într-un fel, eu le văd în modul meu”, a continuat Bianca.

Cosmin și-a luat inima în dinți și, așa cum a putut el mai bine, i-a explicat Biancăi motivele pentru care alegerea lui va fi Ștefania. Concurentul a fost sincer și a sperat până în ultima clipă că Bianca nu-i va purta pică. 

„Eu mi-am pus niște semne de întrebare vizavi de cum mă simt cu fiecare, având în vedere că atunci când sunt cu ea (n.r.:

Ștefania) simt involuntar să fac niște gesturi, m-am gândit că ar trebui să dau frâu chestiilor de genul, deci nu știu de ce... tu ești o femeie foarte ok, mi-ai plăcut de prima oară când te-am văzut, îmi place și cum gândești dar nu simt să fac anumite gesturi și cu tine. Sper că nu te superi pe mine, eu o să încerc să mă focusez mai mult pe Ștefania.
E ok?”
, a declarat Cosmin.

„Ce pot să zic eu decât că înțeleg, cum ziceam și ieri, înțeleg ceea ce simți și nu pot să schimb asta”, a spus Bianca, vizibil dezamăgită de ce i-au auzit urechile.

„Dar nu vreau să te simți aiurea, chiar nu vreau, am apreciat gesturile tale către mine și au fost foarte frumoase”, a menționat Cosmin.

Bianca, dezamăgită de verdictul lui Cosmin

Iată că alarma a sunat și a venit momentul ca băieții, respectiv Patrick și Cosmin, să se întoarcă în casa lor.

În timp ce Cosmin și Bianca se întorceau din grădină, tânărul a mai menționat încă odată că are speranța ca frumoasa șatenă să nu fie supărată pe el. Aceasta i-a spus că nu se supără și că înțelege situația.

Cu toate că a încercat să nu lase să se vadă că este dezamăgită, în momentul în care Cosmin a vrut s-o îmbrățișeze, Bianca a refuzat rapid și i-a spus că nu mai simte să facă acest lucru. Cosmin nu s-a supărat, ba dimpotrivă, a înțeles reacția Biancăi. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?