Nu stia ca un PSIHOPAT ii urmareste orice miscare. Vezi ce a patit dupa ce si-a schimbat statusul pe Facebook din "Singura" in "Intr-o relatie"!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 12:40

O tanara a primit amenintari cu moartea la scurt timp dupa ce si-a schimbat statusul pe pagina de Facebook.

O studenta habar nu avea ca unul dintre prietenii din anturajul ei facuse o obsesie pentru ea. Acesta a devenit incredibil de gelos si agresiv dupa ce fata a anuntat pe pagina de Facebook ca este intr-o relatie. A inceput sa o urmareasca prin oras cand aceasta iesea, insa cel mai grav lucru a fost ca i-a trimis studentei intr-un colet prin posta organe de animal amenintand-o ca ar putea sa pateasca si ea la fel.



Intamplarea s-a petrecut in Statele Unite, iar agresorul, pe numele lui Stephen Nesbitt, in varsta de 21 de ani, a fost reclamat la politie. Tanarul a fost arestat si judecat in stare de libertate. Pentru fapta lui judecatorul a decis sa nu-l trimita la puscarie. A fost amendat cu 300 de dolari pentru hartuire.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.