Nu stia de ce bebelusii ei tremura mereu si nu mai dorm, asa ca a instalat o camera ascunsa in sufragerie. Cand a vazut ce facea bona cu ei, zi de zi, i-au dat lacrimile!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:36

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 9.4 milioane de vizualizari.

Imaginile au fost surprinse de o camera ascunsa montata in propria sufragerie de o femeie, care a vrut sa vada ce face bona in lipsa ei. Motivul pentru care a decis acest lucru?

Ea observa ca micutii ei sunt foarte irascibili de la o vreme si devin extrem de speriati atunci cand o vad pe cea care are grija de ei in timp ce parintii sunt plecati.

Ce a surprins camera de filmat este cu adevarat socant! Tanara abuza copiii fara mila; tipa la ei, ii brusca si, uneori ii si lovea sau ii trantea de podea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mamica a facut o criza de nervi cand a vazut inregistrarile si a sunat imediat la politie ca sa o reclame.

Bona a fost retinuta si este cercetata pentru abuz asupra minorilor.

Daca va fi gasita vinovata risca ani grei de inchisoare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.