Nu stia de ce bunicul lui il tot pune sa memoreze un numar ciudat. Dupa ce batranul a murit, a descoperit un seif prin casa si si-a dat seama ca acela era codul de acces. Cand a vazut ce era in interior a inceput sa planga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:03

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare si au strans mii de like-uri si comentarii din intreaga lume.

Fotografiile au fost realizate de un tanar, care a avut parte de surpriza vietii lui. Baiatul povesteste ca toata viata lui bunicul s-a asigurat ca invata pe de rost un numar ciudat, a carui semnificatie nu o stia.

Dupa ce batranul s-a stins din viata, tanarul a gasit un seif in casa in timp ce facea curat. La inceput nu a stiut ce este cu el si cum sa il deschida.



In cele din urma i-a dat prin cap sa introduca numarul pe care bunicul i-l tot spunea. Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a vazut ca seiful s-a deschis.

Ce era in interior? O mica avere, nu mai putin de 60.000 de dolari, bani pe care batranul ii stransese de-a lungul vietii si pe care acum ii lasase mostenire nepotului sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”