Nu stia unde au disparut copiii lui pe plaja, dar pana la urma i-a gasit: se jucau in jurul unui obiect ciudat, plini de scoici. La inceput a crezut ca e o geamandura veche, dar cand s-a uitat mai atent a inceput sa urle

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:21

Cazul de mai jos s-a petrecut in Scotia si a devenit foarte cunoscut in presa locala.

Intamplarea trage un semnal de alarma referitor la pericolele care ne pasc la tot pasul si la copiii mici care umbla din ce in ce mai des nesupravegheati.

Totul s-a intamplat pe o plaja, unde familia Gravell a mers pentru a petrece un weekend relaxat. La un moment dat parintii au adormit, iar cand s-au trezit au observat ca cei doi copii ai lor nu mai erau in preajma.

Au plecat in cautarea lor pe plaja si intr-un final i-au gasit; micutii erau in jurul unui obiect extrem de ciudat, de dimensiuni mari, acoperit cu scoici.

La inceput adultii au crezut ca ciudatenia este o geamandura, asa ca si-au lasat copiii sa se joace nestingheriti langa ea. Ulterior insa, la o inspectie mai amanuntita, tatal si-a dat seama in ce pericol a fost familia lui in tot acel timp!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Obiectul

respectiv nu era nimic altceva decat o mina nedetonata din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Daca exploda in acel moment, totul era ras pe o raza de 500 de metri.

Oamenii au sunat imediat la politie si s-au indepartat. Din fericire totul s-a terminat cu bine si nimeni nu a fost ranit.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.