Nu stie ce se intampla in viata lui personala, insa nu poate sa il urasca! Giulia Nahmany: "Va ramane intotdeauna tatal meu!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Giulia Nahmany trece printr-o perioada foarte dificila dupa ce parintii ei au decis sa divorteze dupa 30 de ani de casnicie. Vedeta nu stie insa motivul real pentru care s-a intamplat acest lucru si nici nu are o explicatie logica.

Giulia Nahmany t rece printr-o perioada foarte dificila dupa ce parintii ei au decis sa divorteze dupa 30 de ani de casnicie. Vedeta nu stie insa motivul real pentru care s-a intamplat acest lucru si nici nu are o explicatie logica. Cu toate acestea, spune ca nu ii poarta ura tatalui sau, cel care a decis sa divorteze.

" Sunt foarte multe zvonuri, insa nu stiu exact ce se intampla in viata lui personala.
Va ramane intotdeauna tatal meu si i-am zis si lui asta. Nu am niciun motiv sa il urasc, chiar daca atunci cand am ajuns la subiecte sensibile, a ocolit subiectul
", a declarat Giulia la WOWbiz.

Vedeta marturiseste ca cel mai tare a durut-o modul in care a procedat tatal sau pentru obtinerea divortului:" Nu vreau sa intru in detalii, insa au fost multi avocati implicati.
Prea multi. Cand ai ce imparti, atunci incep si foarte multe probleme
.".

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?