Nu stii cu ce sa te incalti? Iata ce tip de cizme se poarta sezonul acesta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

V-ati intrebat vreodata ce tip de cizme sunt potrivite pentru persoanele scunde sau inalte?

Stilistul Maria Andrei a dezvaluit ce se poarta in acest sezon si ne-a spus cum trebuie sa facem alegerile potrivite.

"Se poarta aproape orice, ideea este sa stii ce sa iti alegi! Botinele se pot purta si ziua, si seara, dar nu neaparat pentru un eveniment de seara. Botina taiata sub fluierul piciorului da senzatia de lungime, lungeste piciorul".

Maria Andrei recomanda ghetutele pana la jumatatea piciorului persoanelor care vor sa dea impresia unor picioare mai scurte.



"Incaltamintea care ar putea taia picioarele sunt ghetutele pana la jumatate. Sunt foarte foarte comode si foarte la moda in acest sezon".

Stilista a mai spus ca este de preferat ca cizmele lungi sa nu fie purtate cu rochie.

"Recomand cizmele lungi pentru persoane cu picioarele lungi, atata timp cat le poarta cu un colant sau cu un jeans foarte mulat. In niciun caz acest tip de cizme nu pot fi purtate cu rochie".


Aflati mai multe detalii in materialul video de mai jos:
##VIDEO95257##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.