Nu stii cum poti alege invitatii de nunta perfecte? Urmeaza sfaturile noastre si nu vei da gres! 

Author: Daniela Iliuta

Organizarea nuntii poate o sa vi se para destul de dificila din cauza alegerilor pe care va trebui sa le faceti.

S-ar putea sa aveti prea multe idei, prea multe optiuni si la un moment dat s-ar putea sa va simtiti coplesiti. De aceea, in continuare vrem sa va dam cateva sfaturi in legatura cu alegerea celor mai bune invitatii nunta, practic pentru alegerea invitatiilor perfecte. Speram sa le gasiti utile! 

1. Cromatica invitatiilor sa se potriveasca stilului nuntii

Este foarte important sa asortezi invitatiile cu stilul si cromatica generala a nuntii. Daca veti avea parte de o petrecere clasica, eleganta si o locatie decorata cu auriu sau nuante de rosu (cele mai comune culori cand vine vorba despre decorarea salilor de nunta) va garantam ca veti gasi usor invitatii pe placul vostru. Chiar si pentru nuntile rustice aveti la dispozitie invitatii care sa se asorteze, asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos: nuanta de maro, aspectul cartonului si decorarea cu bordura de dantela sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru o nunta organizata in aer liber, intr-un cadru feeric. 

2. Textul invitatiilor trebuie sa se potriveasca personalitatii mirilor

Chiar daca aveti impresia ca multi invitati nu vor acorda suficienta importanta textului, va inselati. Persoanele dragi voua nu vor doar sa citeasca unde se va tine ceremonia si unde se va desfasura petrecerea. Ei vor sa afle pe scurt povestea de dragoste si sa pastreze invitatia ca amintire. Asa ca aveti liber la compunerea textului: poate fi haios, sobru, poate fi chiar o ghicitoare… posibilitatile sunt numeroase, iar imaginatia nelimitata! 

3. Aveti o afacere sau un hobby comun? Invitatia poate reflecta acest aspect

Daca aveti un hobby comun, cum ar fi calatoritul sau daca va uitati la multe seriale si filme, iar prietenii si familia cunosc aceste detalii sau poate daca detineti o afacere, ar fi bine ca invitatiile sa respecte viata voastra de zi cu zi. Poti alege invitatii in forma de valiza de exemplu, pentru a sublinia dragostea pentru calatorii sau in forma de rola de film. Aproape orice hobby ati avea, ca si cuplu, cu siguranta veti gasi o invitatie care sa il evidentieze. 

4. Nu neglijati design-ul invitatiei

Asa cum spuneam mai sus, sunt invitatii in forme deosebite, care pot reflecta hobby-urile voastre. Insa, daca hotarati ca vreti invitatii clasice, nu neglijati design-ul acestora. Chiar daca alegeti o invitatie simpla, aceasta trebuie sa fie deosebita. Poate are un anumit model gravat la colturi sau este decorata cu dantela sau fundite. Orice mic detaliu conteaza si va transforma o invitatie obisnuita in una superba. 

5. Nu in ultimul rand, calitatea este foarte importanta

Nu trebuie sa va ganditi ca va fi nevoie sa depasiti bugetul alocat pentru o invitatii de calitate. Din contra: puteti achizitiona chiar si invitatii de calitate care costa 1 leu. Important este sa alegeti un furnizor de incredere, cu experienta, care sa va ofere cele mai bune invitatii. 

In incheiere, am vrea sa stim daca informatiile prezentate v-au fost de folos!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.