Nu stii unde sa mergi de revelion? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:06

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Iar pentru ca de data aceasta avem parte de un weekend special, pe care-l vom petrece la cumpana dintre ani, se cere sa facem o trecere in revista a cluburilor si evenimentelor care ii asteapta cu bratele deschise pe cei mai cei petrecareti in noaptea de revelion! Asadar, daca inca nu aveti planuri cu prietenii, uite ce se poate face in Bucuresti de Anul Nou (sambata, 31 decembrie 2011)!

New Year's Dare 2012, de la ora 22:00, in Goblin Nightwatcher (concert special Suie Paparude, bufet suedez si open bar)
New Year's Eve,
de la ora 22:00, in Popa Nan 82 (timp de 12 ore, opt artisti autohtoni)
NYE 2012! The End &The Begining!, de la ora 21:00, in Frame Club (ecranizari cu posibilele sfarsituri ale lumii, open bar si bufet suedez)
La Dolce Vita- New Year's Eve 2012!, de la ora 22:00, in Fratelli Studios (dress code: Italian glam, open bar, mancare sofisticata)
Revelion Bamboo 2012, de la ora 22:00, in Club Bamboo (concert Guess Who si Grasu XXL, bufet suedez) 
Revelion in Fabrica
Pub
, de la ora 21:00, club Fabrica (masa copioasa, distractie garantata)
Revelionul cu Partizan in Club A, de la ora 23:00, in Club A (intrarea studenteasca, ca de obicei, sampanie si concert Partizan)
The great 2012 invasion!, de la ora 21:00, in Club Control (cu rezervare aveti loc asigurat la masa si meniu de revelion)
Revelion Fire, de la ora 21:00, in Fire Club (sampanie din partea casei, meniu Fire de revelion) Asadar, orice ati alege in noaptea dintre ani, distractia este garantata pentru
toata lumea! E clar ca Bucurestiu nu doarme nici in 2012 si veti gasi cu siguranta ceva pe gustul vostru!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.