Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Vremea devine din ce in ce mai frumoasa, mai ales ca weekend-ul asta se anunta temperaturi care ne vor duce pe toti cu gandul la vara care mai are putin si va da buzna peste noi. Si pentru ca odata cu primele raze de soare incep sa bata mai tare si inimile indragostitilor, Horia Brenciu a pregatit ceva special la sfarsit de martie. Dupa trei spectacole sold out, artistul a suplimentat programul show-urilor sale cu inca un concert.
Asadar, mai aveti trei ocazii de a va intalni cu artistul: 23, 24 si 25 martie, la Sala Palatului, de la ora 20:00. Alaturi de orchestra sa, Horia Brenciu va pune in scena un concert grandios, sub titulatura" Fac ce-mi spune inima". Tot vineri, dar de la 22:30, in Joy Pub, vine sa cante trupa care va reprezenta Romania la Eurovision 2012: Mandinga. Daca va era dor de niste hip hop, aflati ca vinerea asta, Parazitii sunt cei care vor incinge atmosfera in
Club Gossip, de la ora 22:00. Iar de la ora 21:00, in Jukebox Club& Restaurant, invitatii serii sunt cei de la Vita de Vie, intr-un concert acustic care promite sa tina clubul in picioare.


Sambata asta se anunta o zi perfecta pentru o plimbare prin parc. De cand n-ati mai mers pe bicicleta, jucat cu mingea sau dat in leagane, ca in vremurile copilariei?:-) Dupa plimbarea de rigoare si, eventual, un somn bun de refacere, ce ziceti de o iesire in
oras? Incepem cu un spectacol de stand up comedy, in Club 99. De la 20:00, Teo, Vio si un invitat surpriza vor da tot ce au mai bun pentru a face o sala intreaga sa rada. Mai pe inserat, de la 23:00, la Clubul Taranului se pregateste un concert Silent Strike, o trupa romaneasca electronica care incepe sa faca valuri in peisajul muzical romanesc.



Pentru weekend-ul asta mai avem pentru voi un concert, de data aceasta in Wings Club, duminica, de la ora 19:00. Este vorba despre un concert caritabil cu scopul de a ajuta copiii. Florin Chilian va fi gazda care, alaturi de alti cantareti autohtoni, vor canta in sprijinul unei cauze nobile. Si ca orice duminica care se termina cu bine, ce ziceti de niste karaoke? Avem o gramada de optiuni pentru voi: Arcade Cafe sau Fire de la ora 21:00, Iron
City
de la 23:00 sau Cafeneaua actorilor de la 22:00. Acestea fiind zise...

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.