Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:04

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Ce ziceti sa incepem ziua de vineri in forta, cu cele mai tari concerte din cluburile bucurestene? Avem de unde alege in seara asta! In Club Control, de la ora 22:00, are loc un concert pe care cu siguranta ca multi dintre voi il asteptau de mult: Suie Paparude. Cu o ora mai tarziu, incepand de la 23:00, Princess Club v-a pregatit un super party la care vor canta DJ Project si Adela! De mentionat ca studentii au intrare libera pana la ora 00:00!:-) Amatorii de rock au
si ei ce sa faca in seara asta: de la ora 20:00, in Wings Club vin sa cante cei de la AB4, care au implinit aproape 12 ani de existenta in peisajul muzical romanesc. Si True Club v-a pregatit o seara speciala, alaturi de una dintre cele mai iubite trupe romanesti. Daca vrei sa te intalnesti cu baietii de la Taxi, vino in True Club in seara asta, de la ora 22:30!


Nici seara de sambata nu se lasa mai prejos in ceea ce
priveste evenimentele de club. Sambata seara se va deschide in Bucuresti un "centru cultural si de evenimente", care promite sa gazduiasca cele mai tari concerte: Turbohalle. Avand in meniu concerte, expozitii de arta si preturi speciale la bautura, Turbohalle isi asteapta invitatii de la ora 23:00. Yellow Club vi-i aduce in concert pe cei de la Spitalul de Urgenta. De la 21:30, Dan Helciug si trupa vor urca pe scena pentru a va aminti de vremurile bune ale muzicii romanesti.
Partizan striga si ei prezenta in Club Control, de la ora 21:00 si oricine ar trebui sa stie pana acum ca un astfel de concert este de neratat!:-) De cand n-ati mai ascultat Luna Amara? Aveti ocazia sa o faceti maine seara, de la ora 21:00, in Club Fabrica.


Asa cum v-am obisnuit si cum se cade dupa doua seri de petrecere, duminica ne relaxam putin cu cele mai bune piese de teatru care se joaca in Bucuresti.
Pentru duminica asta va recomandam Jocul regilor, la Teatrul Evreiesc de Stat, de la ora 11:00, Egoistul, care se joaca la Teatrul National I.L. Caragiale de la ora 20:00 sau Zbor deasupra unui cuib de cuci, la Teatrul de Comedie, de la ora 19:00. Si daca tot va sta capul la petrecere, ar merge niste karaoke, nu-i asa? Puteti sa va simtiti vedete pentru o seara in Iron City sau Coyote Cafe, de la 20:00.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.