Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:26

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Chiar daca zapezile de afara nu ne dau pace, nu e cazul sa ne baricadam in casa weekend-ul asta. Ca sa ne momeasca afara din case, Bucurestiul ne-a pregatit la acest sfarsit de saptamana o gramada de evenimente care mai de care mai tentante!

Incepem ziua de vineri mai pe seara, desigur:-) Incepand cu ora 22:00, trupa Byron prinde aripi in Wings Club. Baietii vor sarbatori un an de la lansarea albumului "Perfect", asa ca daca sunteti fani ai genului, nu aveti voie sa ratati intalnirea! Nici Trupa Veche nu sta degeaba
weekend-ul asta, astfel ca tot de la ora 22:00 ii puteti asculta in concert in Music Club. Si ca orice seara care merita un final incendiar, responsabilul pentru "artificiile" de vineri seara este nimeni altul decat Alex Velea, care planuieste sa ia cu asalt Club Barletto, de la ora 23:00.


Sambata, se stie, e zi de clubbing.
Va recomandam totusi un concert in Club Control, in compania celor de la Toulouse Lautrec, o trupa care prinde radacini in muzica alternativa romaneasca. De la ora 21:00. Tot pentru sambata seara, cei de la Goblin ne recomanda consumul de alcool cu masura. Cu masura de 1 litru, desigur:-) Asta pentru ca sambata asta, toate long drink-urile se vor servi la cani de 1 litru, in speranta ca poate topim zapada de afara.
In Expirat, de la ora 22:00, avem Punk Fiction Weekend, o petrecere care combina atmosfera atat de cunoscuta din Pulp Fiction cu muzica punk a celor de la Sex Pistols. Voi ce o sa alegeti?


Duminica se potriveste tocmai bine pentru o iesire la teatru. Avem de unde alege: la ora 10:00, la Teatrul Tandarica, se joaca Capra cu trei iezi; la ora 11:00, la Teatrul Ion Creanga, puteti urmari Harap Alb si tot la aceeasi ora,
la Teatrul Excelsior, pe scena se va juca Mica sirena. Dupa repriza de culturalizare, club Fire va asteapta de la ora 20:00 cu microfoanele pregatite si cheful de karaoke. Si pentru cei care vor sa inceapa din timp cu pregatirile pentru Dragobete si Martisor, trebuie sa mentionam ca in ceainaria Serendipity se intampla duminica un targ de cadouri originale, pe gustul tuturor.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.