Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:33

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Weekend-ul asta, circul s-a mutat la Bucuresti! La propriu:-) Asta pentru ca vineri, sambata si duminica, fantasticii de la Cirque du Soleil ii asteapta pe bucuresteni la cel mai longeviv spectacol de circ: Saltimbanco! Daca vreti sa va aduceti aminte de vremurile copilariei, mergeti vineri si sambata, de la ora 20:00, sau duminica de la ora 16:00 la Romexpo, acolo unde acrobatiile vor fi la ele acasa! Urmareste VIDEO mai jos, ca sa stii la ce te poti astepta!


Vinerea asta, de la ora
20:00, trebuie sa mergeti la Teatrul de pe Lipscani- Sala Rapsodia. Sa nu va asteptati la spectacole de teatru, dar sa veniti pregatiti pentru un show de exceptie pus in scena de Alexandrina Hristov: "Vis in vis- Poveste fara sfarsit". Ceva mai tarziu, de la ora 23:00, in Club Barletto va puteti intalni cu cei de la Holograf. Daca n-ati mai fredonat de mult "Ti-am dat un inel", acum e momentul! :-D Si cum vineri nu poate sa treaca pe langa noi fara niste distractie mai...
concentrata, noi va recomandam pentru astazi petrecerea speciala de Valentine's Day organizata in Club Bellagio, de la ora 22:00.



Sambata poate incepe lejer cu o plimbare pe la targurile tematice de ziua indragostitilor. Chiar daca nu sunteti de acord cu ideea de Valentine's Day, nici Dragobetele nu e departe, asa ca nu strica sa furati putina inspiratie.
Da, domnilor, cu voi vorbim! :-D Incercati la Sala Dalles, unde puteti gasi mai orice, de la dulciuri si animalute de plus, pana la bijuterii. Dupa ce v-ati gasit inspiratia, puteti sa va indreptati alaturi de jumatatea voastra la un concert special care va avea loc la Clubul Taranului, de la ora 21:00. Alina Manole va canta toata seara pentru voi, intr-un concert numit" Dragoste in 3".
Curiosi despre ce e vorba? Aveti o singura modalitate sa aflati :-D Pentru cei mai tineri si zbuciumati, Club Control vine cu solutia: concertul celor de la The Pixels, o formatie indie-rock cu influente electronice. Asculta-i mai jos!


Duminica pare sa fie o zi propice pentru o repriza de karaoke. Avem de ales de unde: de la ora 20:00 in Fire Club si Arcade Cafe, de la 21:00 la Cafeneaua Actorilor sau de la ora 23:00 in Coyote
Cafe
. Avem de unde alege si la capitolul spectacole de teatru. Noi va recomandam trei piese de exceptie, la care daca nu ati fost, trebuie sa mergeti, iar daca ati fost, n-o sa va plictisiti nici a doua oara! La Teatrul National I.L. Caragiale se joaca O noapte furtunoasa, de la ora 20:00, cu o ora mai devreme avem O scrisoare pierduta la Teatrul de Comedie si tot atunci, de la ora 19:00, la Teatrul Logos se joaca Faust.

Iata si filmele pe
care le puteti vedea weekend-ul asta la cinema!

1. Casa conspirativa, vineri, ora 21:15, Grand Cinema Digiplex Baneasa
2. Face toti banii, sambata, ora 20:40, Cinema City Cotroceni
3. Sa fie razboi!, sambata, ora 19:30, Cinema City Sun Plaza
4. Calul de lupta, duminica, ora 19:30, Hollywood Multiplex
5. Star Wars: Episodul I- Amenintarea fantomei- 3D, duminica, ora 20:00, Cinema City Sun Plaza!

 

Taguri: