Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:10

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Daca iti place muzica si mai ales daca esti un fan inrait al concertelor, ai ce face weekend-ul asta in capitala! Distractia incepe de vineri, cand Atelierul de Productie va fi invadat de sunete electronice! Bonobo, unul dintre cei mai apreciati DJ cu greutate in peisajul muzical international, vine sa ne incante cu un DJ set. Prezenta se striga de la ora 22:00! Si trupele romanesti ne dau de lucru vinerea asta in cluburile bucurestene.

La Coyote Cafe canta trupa Jukebox, de la 23:00. Daca va era dor de energia baietilor de la Sarmalele Reci, aflati ca ii puteti intalni vinerea asta in Sereno Music Club, de la ora 22:30. De neratat, mai ales ca intrarea este gratuita!:-) Pentru doritorii de suflu nou in muzica romaneasca, The MOOoD & Sketch va asteapta in Club Control, la 21:30, sa sarbatoriti impreuna un nou sezon de concerte si turnee prin tara.
Si daca totusi un concert nu este pe gustul vostru in seara asta, avem pentru voi o alternativa... magica:-) In Derby Pub, de la ora 20:00, are loc Seara de iluzionism "Hocus Pocus".

Asculta AICI o melodie Bonobo si vezi daca vrei sa mergi la concert!



Sambata este cu adevarat o zi care...
NE PLACE!:-) Asta pentru ca in Club Spice, de la ora 22:00, vin sa cante cei de la Etajul 4, pe care cu siguranta ii cunoasteti deja daca sunteti fani Kanal D! Ei sunt cei care interpreteaza imnul emisiunii Te vreau langa mine! Asculta melodia AICI!
Sambata este si o seara tocmai potrivita pentru karaoke. Unde? In Old City, de la ora 21:00, numai bine ca sa va puteti exersa calitatile de cantareti si cantarete.
Daca totusi preferati sa nu fiti voi cei care canta, ci sa ii ascultati pe profesionisti, noi va recomandam sa treceti sambata seara prin Yellow Club, unde de la ora 20:30 vin sa ne cante, in stilul lor caracteristoc cei de la Nightlosers!



Duminica, dupa atatea petrceri, ar fi cazul sa ne relaxam putin cu niste spectacole de teatru.
Copiii se vor bucura la Teatrul Tandarica, de la ora 10:00, la Punguta cu doi bani. Mai pe seara, de la ora 19:00, va propunem doua alegeri: Faust, cunoscuta piesa a lui Goethe, la Teatrul Logos, sau clasica Romeo si Julieta, la Teatrul National de Opereta I. Dacian. Duminica, la Readers' Cafe, puteti vizita si expozitia foto Magia nudului, care contine 42 de lucrari de grafica ale artistului Valentin Tanase.
Cine stie de unde vine inspiratia...:-)

Distractie placuta!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”