Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:11

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar pentru cine nu are stare sa petreaca Sarbatorile in casa, in familie, Bucurestiul vine cu suficiente optiuni. Vinerea asta avem doua evenimente tematice de clubbing: Electronic Christmas in Mansarda si Friday XMas Jam in Barocco, ambele de la 23:00. Si petrecerile de club ne indeamna sa le pasim pragurile weekend-ul acesta. Avem de ales intre Christmas Tale in Expirat (22:00), Christmas Weekend in Bellagio (22:00) sau Friday Christmas Party in Old City (22:00).
Pentru o experienta ceva mai spirituala in weekend-ul Craciunului, va recomandam un concert simfonic la Ateneu, de la ora 19:00.

Sambata, in Ajunul Craciunului, numai copiii cuminti stau acasa:-) In Mansarda, Pe'nserat Vine Moshu, de la ora 23:00! In Guesthouse, tot de la 23:00, se petrece ca la carte. In Expirat continua Christmas Tale, tot de la ora 22:00, in Fire Club avem, cum altfel, Xmas on Fire (21:00) si in Fratelli se intampla Xmas on the dance floor, de la ora 23:00.
Daca inca nu ati apucat sa faceti cumparaturile de Craciun pentru cei dragi, mai aveti o sansa, pe ultima suta de metri, daca treceti pe la Targul Carturestilor.

Duminica, dupa ce va faceti plinul de toate cele trebuincioase de pe masa de Craciun, n-ar strica sa mai dati jos caloriile acumulate...:-) Noi va recomandam putina miscare pe ringul de dans, in Club A, de la ora 21:00.
Nici Club Control nu sta degeaba de Craciun si va asteapta cu usile deschise de la ora 22:00. La fel de bine puteti sa va distrati si in Frame Club, de la 22:00, la Santa's Secret Party.

 

Taguri: