Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:24

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Se pare ca evenimentele in Bucuresti se inmultesc pe masura ce ne apropiem de noul an. Daca pentru 2012 incep deja sa vina confirmari de evenimente care mai de care mai spectaculoase, dintre care amintim mega concertul Red Hot Chili Peppers, anuntat pentru 31 august, ultimele saptamani din an par sa ne pregateasca pentru un 2012 cu adevarat incendiar! Haideti sa vedem ce avem de facut weekend-ul asta prin Bucuresti!

Vineri, la 19:30, trupa Vunk canta la Centrul Cultural "Ion Manu".
Concertul este o premiera pentru tot ce se intampla la noi, asta deoarece va fi pus in practica un nou concept. Scena si decorul vor incepe chiar de la intrarea in sala, publicul fiind parte principala in constructia si evolutia concertului. Nu e ceva ce ati dori sa ratati!:-) Club Control pregateste de la ora 21:00 un concert cu adevarat electrizant: Handsome Furs si Hot Casandra. Daca aveti chef de o petrecere de club pentru vineri seara, va recomandam ceva special: Gangster Friday Party, de la ora 22:00, in club Old City.


Sambata se anunta un nou concert incendiar: Saul Williams, poet, scriitor si muzician american, vine la Atelierul de Productie de la ora 22:00. Sambata e si o zi propice pentru startul cumparaturilor de Craciun! Ca in fiecare an, Bucurestiul e plin de targuri de sezon, asa ca aveti pe unde sa aruncati un ochi: la Sala Dalles avem Targul Cadourilor de Craciun, la Carturesti va asteapta Targul Carturestilor si in Serendipity se pregateste un Bazar de Craciun.

Duminica ne culturalizam putin, asa cum v-am obisnuit.
La ora 12:00, la Teatrul Tandarica, se joaca Capra cu trei iezi, adaptare dupa Ion Creanga. La Teatrul de Comedie, ceva mai tarziu, de la 19:00, se joaca Zbor deasupra unui cuib de cuci. Si daca dupa atatea concerte si o repriza lunga de shopping mai aveti chef de party, noi va recomandam o seara de karaoke. Avem de unde alege: la ora 20:00 in Fire Club si in Arcade Cafe si in Iron City de la 22:00.


Iata ce ne pregatesc cinematografele:

1. Balada trista de trompeta, vineri, ora 21:40, Cinema City Cotroceni
2. Moneyball, sambata, ora 19:30, Cinema City Sun Plaza
3. De anul nou, sambata, ora 21:30, CinemaPro
4. Route Irish, duminica, ora 22:00, Hollywood Multiplex
5.
The Thing, duminica, ora 20:30, Movieplex Cinema

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.