Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:33

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Iata-ne intrati in ultima luna din an, ceea ce inseamna ca se apropie cu pasi repezi petrecerile tematice, expozitiile de sezon si concertele specifice perioadei. Pana atunci, insa, mai avem cateva weekend-uri numai bune de pierdut prin oras.

Vinerea asta, de la 21:00, Tapinarii va asteapta in Madame Pogany pentru un concert special. De cealalta parte, Vama canta in True Social Club, ceva mai nocturn, de la ora 23:00.
Un alt concert, de data aceasta sustinut de o trupa ceva mai tarana in peisajul romanesc, The Amsterdams, are loc in Fabrica, de la 20:00. Daca totusi aveti chef de o seara ceva mai... intensa, Club Bamboo va asteapta de la ora 23:00 cu o surpriza speciala: DJ Wanda.

Sambata continuam in acelasi stil: in 100 Crossroads are loc o Petrecere de pietoni, in Tandem Cafe avem Party All Night si in Club Control are loc Indie Invasion.
Toate de la ora 22:00. Cat despre concerte, seara se anunta la fel de generoasa. La Clubul Taranului canta Grimus de la 21:30, in Bamboo, de la 23:00, are loc un concert Guess Who si in Fabrica ne asteapta un tribut Nine Inch Nails, tot de la 23:00.

Duminica cere putina relaxare dupa atata umblat. La Teatrul Odeon, de la 19:30, se joaca Micul Print, pe cand la Teatrul National de Opereta I.
Dacian avem parte de o reprezentatie Romeo si Julieta. Duminica stam cam prost cu evenimentele de club si concertele, dar poate totusi aveti chef de un film. Hai sa vedem ce ruleaza weekendul asta prin Bucuresti!

1. Creatura, vineri, ora 21:10, Cinema City Sun Plaza
2. Trei, sambata, ora 22:00, Hollywood Multiplex
3. Motanul incaltat 3D, sambata, ora 17:10, Cinema City Cotroceni (VIP)
4.
Pericol nevazut, duminica, ora 13:40, Cinema City Sun Plaza
5. Casa de vis, duminica, ora 21:30, Cinema City Cotroceni

 

Taguri: