Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:40

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Daca incheiati saptamana cu chef de party, aveti noroc! Cluburile din Bucuresti nu ne lasa pauza de respiro nici weekend-ul asta. Vineri, in Kulturhaus, de la ora 22:00, are loc o petrecere cu atitudine- Melting Pot. In Friends Pub se anunta Best Karaoke in Town, de la 21:00. Nici concertele serii nu sunt de ratat. La 22:00, la Clubul Taranului, se striga adunarea pentru un concert extraordinar Blazzaj. La Sala Palatului, ceva mai devreme (19:30), ne intalnim cu Pasarea Colibri ca sa sarbatorim cei 19 ani de existenta a trupei.


Sambata se anunta zi de sarbatoare pentru toti Andreii si Andreele. Atat Illusion Underground Cafe, cat si Barocco organizeaza de la ora 23:00 petreceri tematice pentru Sfantul Andrei. Daca totusi nu aveti nimic de sarbatorit, n-ar strica sa aruncati un ochi prin Hard Rock Cafe, de la 22:30, unde o sa aiba loc un concert tribut Bon Jovi. De neratat este si targul de carte Gaudeamus de la Romexpo, pe care il puteti vizita pana pe 27 noiembrie.


Duminica ne asteapta la Sala Palatului Ovidiu Lipan Tandarica& The Balkanic Explosion, de la ora 19:30. Pentru o duminica mai culturala, va recomandam expozitia de la Muzeul National Cotroceni," Despre trainicia lucrurilor pamantesti- Nicolae Grigorescu". Mai tarziu, de la 21:00, Micutzu si Sergiu vin in Cafe Deko pentru o seara de stand up comedy. Iar daca va treziti devreme, la 11:00 puteti sa prindeti la Centrul Cultural Nicolae Balcescu doua piese clasice ale lui I.L.
Caragiale- Vizita si Dl. Goe.

Curiosi ce putem vedea la cinema weekend-ul asta?

1. Motanul incaltat 3D, vineri, ora 20:00, Cinema City Sun Plaza
2. Metoda periculoasa, sambata, ora 22:10, Cinema City Cotroceni
3. Arthur Christmas: Marea cursa de Craciun, sambata, ora 14:45, Cityplex
4. Panica in oras, duminica, ora 16:30, Cityplex
5.
Jurnalul unui iubitor de rom, duminica, ora 20:00, Cinema City Cotroceni, VIP

 

Taguri: