Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:10

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Weekend-ul asta, mai toate cluburile ne invita sa petrecem cu ocazia unei sarbatori de import. Chiar daca Halloween-ul nu e pe gustul tuturor, nimeni nu se supara cand vine vorba de distractie. Hai sa vedem pe unde merita sa umblam zilele astea!

Vineri, de la 23:00, are loc in 18 Lounge Thriller Night. Pe langa toate elementele necesare unei petreceri pe cinste, avem parte si de un invitat special, in persoana lui Jose Maria Ramon, DJ-ul rezident al celui mai tare club din Ibiza.
Daca nu stiti cum sa va costumati pentru iesirea in oras, trebuie sa mergeti in Dumars, unde tot vineri, de la 23:00, are loc o petrecere tematica, Body Paint. De altfel, si clubul Bamboo intra weekend-ul asta in spiritul Halloween-ului, ocazie cu care vineri, de la 23:00, Catalin Botezatu va incinge atmosfera cu o prezentare de moda ca la carte:" Halloween 2011 Collection".


Sarbatoarea continua si sambata. Fire Club ii asteapta pe toti la Classic Monsters Halloween Party. Dressing code-ul este cat se poate de evident: cu cat mai creativ este costumul, cu atat mai multa senzatie veti face pe ringul de dans! Prezenta se striga de la ora 23:00. Cu o ora mai devreme, de la 22:00, in Silver Church incepe Butterfly Effect Night, editia de Halloween, desigur.
Costumatia nu este obligatorie, dar ce farmec ar mai avea o petrecere tematica fara outfit-ul potrivit? Daca totusi va arde de ceva mai linistit in noaptea in care se spune ca spiritele umbla libere pe strazi, aflati ca Directia 5 lanseaza un nou album, intitulat" Beautiful Jazz Duets". Totul se intampla sambata, de la 19:30, la Sala Palatului.

Duminica, asa cum ne-am obisnuit, e zi de odihna.
De la 18:00 ne culturalizam la Teatrul Act cu piesa" Absolut!", adaptata dupa Ion Creanga. N-ar strica si o expozitie ceva mai speciala, cum ar fi Coffeentasy, la Grand Cafe Galleron, unde puteti intra pe tot parcursul zilei pentru a admira niste opere de arta ceva mai moderne: desene in cafea. Mai pe seara merge si-un film, mai ales ca weekend-ul asta ne rasfata cu premiere fel de fel.


Iata ce ruleaza in cinematografe la sfarsit de saptamana:

1. In timp, vineri, ora 20:50, Cinema City Cotroceni (premiera)
2. Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului- 3D, vineri, ora 22:30, IMAX Cotroceni (premiera)
3. Din dragoste, cu cele mai bune intentii, sambata, ora 17:00, Cinema Scala (premiera)
4. Anonim, sambata, ora 20:00, Cinema City Cotroceni (avanpremiera)
5.
Panica pe Wall Street, duminica, ora 21:30, Grand Cinema Digiplex Baneasa (avanpremiera)

Distractie placuta!

 

Taguri: