Nu stii unde sa petreci Revelionul? Iata o sugestie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 20:55

E suficient sa ajungi o singura data in Maramures, ca sa te indragostesti de natura salbatica si de peisajele de vis.

Si daca tot suntem in prag de sarbatori, iata ca oamenii de aici v-au pregatit o vacanta de poveste! Bavaria este una dintre cele patru mocanite care va vor purta pana in inuma muntilor daca veti alege sa petrecerti Craciunul sau Revelionul in Maramures. Sa ne mai miram atunci ca mare parte dintre locuri au fost deja rezervate de turisti straini, in special din Elvetia? Au aflat si ei ca din meniul pregatit pentru ei nu vor lipsi traditionalele sarmalute, facute ca la Maramu, si nici carnaciorii ori sunculita frageda, de ti se topeste in gura.
Fireste, toate vor fi udate cu cele mai fine sau tari bauturi.

Ce ati zice de un somn lin, intr-un hotel-vagon? Cei care aleg sa-si petreaca sarbatorile de Craciun pe Valea Vaserului, trebuie sa scoata din buzunar cate 70 de lei, de persoana, pentru fiecare noapte. In acesti bani, turistii vor fi rasfatati cu o masa festiva, incarcata cu bunatati, o plimbare cu mocanita si nelipsitul foc de tabara.
Ceva mai piperat e pretul platit pentru noaptea dintre ani: 200 de lei. Merita, insa toti banii, spun organizatorii.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.