”Nu știu care e valoarea mea!” Concurenta izbucnește în lacrimi, vineri, 19 mai, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 feb 2024, 04:35

Lorena și-a dorit ca Marinel să vină în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Lorena îl cheamă pe Marinel în camera roșie pentru o discuție. Concurentul își cere iertare pentru că a dezamăgit-o.

Lorena și-a dorit ca Marinel să vină în camera roșie. Cei doi au o discuție destul de serioasă, concurentul pare ușor deranjat de atitudinea copilăroasă a tinerei. Este sau nu Lorena dezamăgita de concurent? 

Lorena, dezamăgită de Marinel?!

Lorena și Marinel se întâlnesc la o discuție în camera roșie. Cei doi vorbesc deschis despre cele întâmplate între ei în ultima vreme. Concurentul regretă că a dezamăgit-o pe Lorena, însă concurenta nu este de aceeași părere, precizând că nu a fost deloc dezamăgită, ci i se pare că totul a fost o iluzie.

Citește și: Radu, panică și groază! „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!” Aflați ce anume i s-a întâmplat concurentului și ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei, joi, 18 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Marinel: Te-am dezamăgit puțin?

Lorena: Nu!

Marinel: Fii sinceră, că nu mă supăr.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lorena: Nu m-ai dezamăgit, pur și simplu a fost o discrepanță între ceea ce erai la început, adică sclipirea ta și toată iluzia pe care ai avut-o și o discrepanță cum ești acum, atâta tot.

Se pare că Lorena nu mai este la fel de atrasă de Marinel, așa ca la început, precizând că totul a fost o iluzie și acum își arată adevărata față.

Emoțiile o cuprind pe Lorena, se pare că tânăra are un moment în care își arată vulnerabilitatea și face o serie de mărturisiri. Printre lacrimi, Lorena dezvăluie că nu-și cunoaște adevărata valoare.

”Asta e problema, că eu nu știu care e valoarea mea”, a dezvăluit Lorena.

Citește și: Mihaela și Robert, prima escapadă romantică și primul sărut pasional! Cei doi concurenți sunt dornici să se cunoască mai bine și chiar să formeze un cuplu în viitorul apropiat! Iată cum a decurs întâlnirea lor

Marinel privește neputincios cum Lorena varsă lacrimi amare. Nu ratați o nouă ediție Casa Iubirii, vineri, 19 mai 2023, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.