„Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală”. Declarațiile celui de-al doilea martor al accidentului mortal în care a fost implicată Monica Odagiu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 ian 2024, 01:10

În doar o fracțiune de secundă, acesta a început să alerge aplecat și pare că se prăbușește în fața mașinii

Sursa: observatornews.ro, instagram

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu două zile, duminică, 9 aprilie, atunci când a lovit mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, în centrul Capitalei.

Monica Odagiu a provocat, la finalul săptămânii trecute, un grav accident rutier, atunci când a lovit mortal un bărbat ce pare că merge intenționat spre mașina pe care o conducea.

Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat

Camerele de filmare din apropierea locului accidentului au surprins momentul în care Monica Odagiu îl lovește pe bărbatul de 35 de ani. Cu doar câteva secunde înainte ca impactul să aibă loc, se vede cum bărbatul așteaptă lângă mașinile parcate pe marginea drumului, într-o poziție în care nu putea fi observat la momentul potrivit.

În doar o fracțiune de secundă, acesta a început să alerge aplecat și pare că se prăbușește în fața mașinii. Monica Odagiu trage de volan brusc spre stânga, după care, oprește mașina. Mai mulți pietoni, care mergeau în sensul opus, au auzit impactul.

În stare de șoc, Monica Odagiu a declarat că bărbatul s-a aruncat în fața mașinii și a știut foarte bine și când să facă acest lucru: „S-a aruncat în fața mașinii.

A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mea”.

Citește și: Rezultatul autopsiei bărbatului lovit mortal de actrița Monica Odagiu. La ce concluzie au ajuns medicii legiști

Totul s-a petrecut aproape de Sala Palatului, în dreptul unei stații de autobuz, la puțin timp după ora 16:00, duminică, 9 aprilie.

În acele momente, în mașina condusă de Monica Odagiu, se aflau sora ei, Ana Odagiu, dar și iubitul ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ana Odagiu a specificat că accidentul nu a avut loc pe trecerea de pietoni, în timp ce iubitul acesteia a declarat că bărbatul în vârstă de 35 de ani se afla în stare de ebrietate.

Al doilea martor al accidentului neagă vina Monicăi Odagiu

Comportamentul de care bărbatul a dat dovadă cu doar câteva secunde înainte de impct este cât se poate de bizar, motiv pentru care, anchetatorii iau în calcul două variante: fie bărbatul a vrut să își pună capăt zilelor, fie acesta s-a dezechilibrat și a căzut chiar în momentul în care mașina trecea prin dreptul său.

Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a declarat iubitul surorii Monicăi Odagiu, conform observatornews.ro.

Citește și: Carambol pe o șosea din județul Cluj, cu patru autovehicule. O persoană și-a pierdut viața, iar a doua a rămas prinsă între fiarele contorsionate

Monica Odagiu a fost testată cu aparatul etilotest și cu cel drugtest, dar ambele rezultate au ieșit negative. Conform Oanei Pârvan, de la Brigada Rutieră, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.