„Nu știu dacă între noi doi există un punct unde să ne găsim unul cu altul”. Radu nu mai vede o relație cu Cristina, după ce concurenta s-ar fi folosit de Alex să-l facă gelos. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”,

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iun 2023, 19:10

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Radu ajunge la o concluzie în privința Cristinei, după ce aceasta l-ar fi folosit pe Alex ca să-l facă gelos.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Radu ajunge la o concluzie după ce Cristina l-ar fi folosit pe Alex ca să-l facă gelos, lucru observat și de alți concurenți. 

Cristina l-ar fi folosit pe Alex ca să-l facă gelos pe Radu

„Tu îl folosești pe Alex să-l faci gelos pe Radu?”, a întrebat Ionuț.

Citește și: Eliminare neașteptată în Casa Iubirii! Concurenții au rămas cu gurile căscate când i-au auzit numele

„Poate a fost momentul de ieri, să zicem așa, a fost momentul în care am vrut să-i ofer o contră lui Radu, dar asta nu înseamnă că eu l-am folosit pe Alexandru și că nu mă simt bine lângă el. Dansul pe care l-am făcut, cu Titanicul, n-a fost deloc ca să vadă Radu, absolut deloc”, a răspuns Cristina.

Bianca, amintindu-și de o declarație a Cristinei de ieri, contrară cu cea de azi, a intervenit.

„Cum nu? Că ieri ai recunoscut, ieri ai spus”, a spus Bianca.

„Și eu am simțit că dansa cu mine uitându-se la Radu, îi făcea în ciudă”, a declarat Alex.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Tu știai foarte bine că dacă o să mă inviți la dans Radu o să privească, și tu te-ai folosit de asta, nu e vorba doar de mine”, a continuat Cristina.

Citește și: Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, după ce Cristina l-a chemat pe Laurențiu: „Eu plec, stai aici cu Laurențiu!”. Aflați ce se întâmplă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

„Noi am dansat prietenește”, i-a răspuns Alex.

Radu, decizie în privința Cristinei

Bianca a vrut să arate modul în care Cristina exagerează în privința lui Alex, spunând că nu este posibil ca Alex să-și facă „faimă” pe spatele ei în timp ce el a fost doar un instrument de ajutor pentru concurentă ca să-l facă gelos pe Radu.

„Cristina, exagerezi, adică îl pui pe băiatul ăsta în situația că-și face content, în condiția în care te-a ajutat (n.r.: în ghilimele „ajutat”)?”, a declarat Bianca.

În urma discuțiilor purtate, Radu a ajuns la o concluzie, și aceea că nu crede că va exista vreodată un punct comun între el și Cristina.

„Nu știu dacă între noi doi există un punct unde să ne găsim unul cu altul”, a spus Radu.

Aflați ce se întâmplă în continuare mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?